Ostarila, ne pitajući nikoga za dozvolu

Monika Beluči je ostarila, ne pitajući nikoga za dozvolu, što je izazvalo buru ogorčenja među vatrenim borcima protiv starosti. Tačnije – borkinjama, jer većina ogorčenih su žene.

Ma kako se usuđuje da se razmeće svojim borama, kada se danju i noću, bez zaustavljanja, svim silama, borimo  protiv njih! To je bezobrazluk! Hitno zahtevamo podmlađivanje i prestanak vređanja osećanja pristalica večne mladosti!

Naravno, razumem ove ljude. Samom činjenicom svog postojanja Monika negira čitav smisao života dama koje su u svakodnevnoj, životnoj borbi sa znacima starenja svake minute. One se bore – a ona ​​samo živi.

Nedavno se usudila prošetati crvenim tepihom, svojie divno lice i telo sa sve borama, podočnjacima i viškom kilograma, sa svime što joj je priroda dala, bez oklevanja i potpuno nezainteresovana za mišljenje pristalica beskrajne mladosti. I to je sjajno! Jer neko konačno mora reći svetu da starenje uopšte nije sramota.

I ko drugi, ako ne briljantna Monika, je pokazala da se može lepo i dostojanstveno stariti, ne gubeći pri tome dragocene godine života na besmislenu borbu sa prirodom…

17 stilskih dokaza da Monika Beluči uvek izgleda fenomenalno

Možda vam se i ovo dopadne:

WEB PREPORUKE

1 KOMENTAR

  1. Sta sad ovo znaci?Trebala je umrt „lijepa i mlada“ko mnogi drugi?!?
    Krasna otmjena zena u svakom pogledu. Zivot je takav kakav je i svi smo razliciti,a jednostavnost i iskrenost treba podrzati a ne fotoshop i sl…

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
ovde unesite svoje ime