Linija anđela čuvara na dlanu: Da li je posedujete?

Postoje mišljenje o tome da čovek koji poseduje na svom dlanu paralelnu liniju sa „linijom života“ – je neverovatno srećan. Nevolje i nedaće ga uvek zaobilaze, a sreća ga nikad ne nepušta tokom čitavog  života.

Takva linija na dlanu je retkost. Još je zovu „linijom anđela-čuvara“. To znači da se čovek nalazi pod posebnom zaštitom  svog anđela čuvara i i više sile. Drugačije je  zovu „linija Marsa“, a neki je nazivaju drugom „linijom života“

Ljudi, koji poseduju ovu liniju na dlanu, izuzetno su srećni. Takvi, čudom ostaju živi posle strašnih katastrofa i nesreća, poseduju odlično zdravlje, ne doživljavaju materijalne poteškoće, lako prevazilaze prepreke na životnom putu. Ako imate sreće da posedujete ovu liniju na svom dlanu – budite zahvalni Bogu, sudbini, i svom anđelu čuvaru.

Varijante raspoloženja linije „anđela – čuvara“ na dlanu:

Ljudi, koji poseduju ovu liniju na dlanu, izuzetno su srećni. Takvi, čudom ostaju živi posle strašnih katastrofa i nesreća, poseduju odlično zdravlje, ne doživljavaju materijalne poteškoće, lako prevazilaze prepreke na životnim putu.

– Paralelno sa linijom života po celoj dužini – ovo je odličan znak!

Čovek sa takvim znakom biće zaštićen svojim anđelom čuvarom ceo život.

– Manji deo linije, koji prolazi pored linije života (jedva vidljiv trag ili iskidan) – nosioca takvog znaka očekuju životni problemi i nevolje, koje će ga kasnije zaobići

Na desnoj ruci – pokroviteljstvo anđela čuvara, darovano čoveku za njegove lične zasluge. To mogu biti učinjena dobra dela, ili teško pretrpela stradanja.

Na levoj ruci – pokroviteljstvo anđela čuvara, darovano čoveku od momenta njegovog rođenja. Takve pojave se često  prenose linijom predaka.

Pročitajte: Što može reči o vama linija srca na dlanu.

Možda vam se i ovo dopadne:

WEB PREPORUKE

3 KOMENTARA

  1. Recite mi molim Vas….Daleko Sam Vam ja od neke srecnice a I na levom I desnom dlanu imam ovu liniju andjela cuvara!Tacnije nisu bas snazno izrazene Ali imam na oba dlana!
    Kakva sam to ja onda!?

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
ovde unesite svoje ime