Linija anđela čuvara na dlanu: da li je posedujete?

Postoje mišljenje o tome da čovek koji poseduje na svom dlanu paralelnu liniju sa „linijom života“ – je neverovatno srećan. Nevolje i nedaće ga uvek zaobilaze, a sreća ga nikad ne nepušta tokom čitavog  života.

Takva linija na dlanu je retkost. Još je zovu „linijom anđela-čuvara“. To znači da se čovek nalazi pod posebnom zaštitom  svog anđela čuvara i i više sile. Drugačije je  zovu „linija Marsa“, a neki je nazivaju drugom „linijom života“

Ljudi, koji poseduju ovu liniju na dlanu, izuzetno su srećni. Takvi, čudom ostaju živi posle strašnih katastrofa i nesreća, poseduju odlično zdravlje, ne doživljavaju materijalne poteškoće, lako prevazilaze prepreke na životnom putu. Ako imate sreće da posedujete ovu liniju na svom dlanu – budite zahvalni Bogu, sudbini, i svom anđelu čuvaru.

Varijante raspoloženja linije „anđela – čuvara“ na dlanu:

Ljudi, koji poseduju ovu liniju na dlanu, izuzetno su srećni. Takvi, čudom ostaju živi posle strašnih katastrofa i nesreća, poseduju odlično zdravlje, ne doživljavaju materijalne poteškoće, lako prevazilaze prepreke na životnim putu.

– Paralelno sa linijom života po celoj dužini – ovo je odličan znak!

Čovek sa takvim znakom biće zaštićen svojim anđelom čuvarom ceo život.

– Manji deo linije, koji prolazi pored linije života (jedva vidljiv trag ili iskidan) – nosioca takvog znaka očekuju životni problemi i nevolje, koje će ga kasnije zaobići

Na desnoj ruci – pokroviteljstvo anđela čuvara, darovano čoveku za njegove lične zasluge. To mogu biti učinjena dobra dela, ili teško pretrpela stradanja.

Na levoj ruci – pokroviteljstvo anđela čuvara, darovano čoveku od momenta njegovog rođenja. Takve pojave se često  prenose linijom predaka.

Pročitajte: Što može reči o vama linija srca na dlanu.

Možda vam se i ovo dopadne:

3 KOMENTARA

  1. Recite mi molim Vas….Daleko Sam Vam ja od neke srecnice a I na levom I desnom dlanu imam ovu liniju andjela cuvara!Tacnije nisu bas snazno izrazene Ali imam na oba dlana!
    Kakva sam to ja onda!?

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
ovde unesite svoje ime

Mi na Facebook-u

Ne propustite