Korisnici interneta su rangirali sto najlepših žena sveta i evo ko je zauzeo prvih 15 mesta

Zabavni sajt TC Candler još od 1990. pravi rejting najlepših žena na svetu, na osnovu mišljenja nezavisnih stručnjaka.

Ne uzima u obzir godine, talenat, niti bilo štadrugo, izuzev izgleda.

Femina vam predlaže da pogledate devojke koje su 2017. bile prvih 15 najlepših na planeti.

 

15. mesto – Lalisa Manoban, pevačica, Tajland – Južna Koreja

Koleginica Dženi Kim u grupi Beck Pink, rođena je na Tajlandu. Kao i ostale tri članice ove grupe, Lalisa, koju u grupi zovu Lisa, osim pevanjem aktivno radi i kao model.

 

14. mesto – Ema Votson, glumica, Velika Britanija

Britansku glumicu Emu Votson nije potrebno posebno predstavljati jer je teško naći osobu koja nije gledala bar jednog „Hari Potera“, u kome je Ema igrala Hermionu Grejndžer. Iako je u stvaranju rejtinga uzeta u obzir samo spoljašnja lepota, Emin glumački talenat je takođe za svaku pohvalu i najbolji režiseri sveta rado bi je videli u svojim filmovima.

 

13. mesto – Adrijana Mišel, model, SAD

Jedna od najmlađih na listi, Adrijana Mišel ima samo 18 godina. Karijeru modela započela je tek 2016. Adrijana kaže da lepotu duguje svojim precima, među kojima ima Evropljana, Afroamerikancaca i starosedelaca Amerike.

 

12. mesto – Bela Hitkot, glumica, Australija

Uprkos tome što spisak njenih uloga još uvek nije velik, korisnici interneta nisu mogli da ne primete njenu lepotu, zbog čega je ova 30-godišnja glumica vrlo blizu da uđe u prvih deset lepotica sveta.11. mesto – Antonija Jakobesku, pevačica, Rumunija

Antonija Jakobesku je rođena u Rumuniji, zatim dugo živela u Sjedinjenim Državama, a onda se vratila u domovinu. Upravo joj je „rodna gruda“ pomogla da da ostvari uspeh jer je 2010. sa spotom na pesmu „Morena“ odmah dospela na vrh top liste u Rumuniji, Bugarskoj, Izraelu i drugim zemljama.

 

10. mesto – Kamila Bel, pevačica i glumica, SAD – Brazil

Moglo bi se reći da joj je ime odredilo karijeru, budući da su je nazvali po jednoj heroini iz popularne brazilske TV serije. Kamila danas ne samo da snima filmove, već se aktivno bavi i humanitarnim radom.

 

9. mesto – Golšifte Farahani, glumica, Iran – Francuska

Iranska glumica Golšifte Farahani rođena je u Teheranu. Danas živi u Francuskoj, ali putuje po celom svetu, pošto joj iranski, indijski, evropski i američki režiseri nude uloge u svojim filmovima.

 

8. mesto – Ju Jungi, pevačica, Kina

Predstavnica Kine među najlepšim ženama sveta, Ju Jungi, proslavila se u domovini kao pevačica jedne pop grupe. Prošle godine je napustila grupu i započela solističku karijeru.

 

7. mesto – Adelaida Kejn, glumica, Australija

Adelaida Kejn se rodila u Australiji, gde je započela glumačku karijeru. Sada živi u Americi, gde igra u filmovima i TV serijama. Široj publici poznata je po ulozi u popularnoj seriji „Jednom davno“.

 

6. mesto – Žurdan Dun, supermodel, Velika Britanija

Jedan od anđela Viktorija sikreta, Žurdan Dun je postala model sasvim slučajno, kada je kao 16-godišnju devojku u supermarketu primetio jedan od modnih agenata. Žurdan je u rodnoj Britaniji više puta osvajala titulu modela godine, a najpoznatiji brendovi sveta žele da rade sa njom.

 

5. mesto – Nana, pevačica, Južna Koreja

Još jedna predstavnica korejskog popa našla se među najvećim lepoticama sveta. Nana je pevačica u dve najpopularnije muzičke grupe u svojoj zemlji, a takođe model, glumica i profesionalni šminker.4. mesto – Sara Gadon, glumica, Kanada

Kanadska glumica Sara Gadon ljubimica je režisera Dejvida Kronenberga, koji je sa njom snimio tri filma. Osim toga, Sara je 2017. godine igrala u TV seriji „Alijas Grejs“, po romanu Margaret Atvud.

 

3. mesto – Čou Cu-Ju, pevačica, Tajvan

Tajvanka Čou Cu-Ju proslavila se pre u Južnoj Koreji, nego u svojoj domovini, kao članica jedne popularne muzičke grupe.

 

2. mesto – Tilan Blondo, model, Francuska

Pre nekoliko godina, smatrali su je najlepšom devojčicom na svetu, a danas je ova 16-godišnja  Francuskinja na drugom mestu liste najlepših žena sveta. Tilan je i vrlo talentovana – piše poeziju i objavila je već dve zbirke pesama.

 

1. mesto – Lajza Soberano, Filipini – SAD

I konačno, prvo mesto pripada 20-godišnjoj glumici i modelu Lajzi Soberano. Broj njenih televizijskih i filmskih uloga još nije velik, ali sa takvom lepotom, sigurni smo da je očekuje blistava filmska karijera.

A ko je za vas najlepša žena na svetu?

Možda vam se i ovo dopadne:

WEB PREPORUKE

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
ovde unesite svoje ime