Šta može reći o vama linija srca na dlanu

Da li znate da na dlanu postoji linija srca? Ona može mnogo reći o tome kakav je vaš odnos sa drugim ljudima, koje su vaše osobine i šta je za vas najbitnije na ovom svetu.

Pogledajte dlan vaše desne ruke. Linija srca je ta koja se nalazi ispod srednjeg prsta ili kažiprsta. Ona se prostire do kraja dlana, prema malom prstu.

Ako ste pronašli liniju srca na svom dlanu, uporedite je sa slikom ispod, i saznajte šta ona govori o vama:

Šta može reći o vama linija srca na dlanu

Varijanta A

Ako vaša linija srca počinje ispod srednjeg prsta, znači da ste se rodili da budete lider. Vi ste ambiciozan, nezavisan i pametan čovek. Pravilno procenjujete situaciju i donositi prave odluke. Sa druge strane, u odnosu prema drugim ljudima, često ste hladni i ne previše osećajni. Za mnoge ste hladni kao stena.

Varijanta B

Ako vaša linija srca počinje između srednjeg prsta i kažiprsta, to znači da ste nekonfliktna, dobra osoba. Jedni misle da ste suviše oprezni, drugi sigurni da ste neodlučni. Ali, i jedni i drugi znaju da se na vas uvek može osloniti. I trče kod vas po savet, kako i šta da urade. Stvar je u tome da je vaša glavna osobina – želja da se uvek i u svemu oslanjate na zdrav razum.

Varijanta C

Ako ta linija počinje kod vas ispod kažiprsta, znači vi ste idealan strateg i taktičar. Volite diskutovati o velikim idejama, i praviti grandiozne planove. Mnogi vas vide  kao perfekcionistu i optimistu, a sami sebe opisujete, nikako drugačije, nego realistom.

Varijanta D

Ako linija srca na vašoj ruci počinje između palca i kažiprsta, znači da ste isključivo strpljiv, brižan, nežan i mek čovek. Najbitnije stvari u životu za vas su harmonija i dobri odnosi sa drugim ljudima.

Saznajte: Linija anđela čuvara na dlanu: da li je posedujete?

Možda vam se i ovo dopadne:

WEB PREPORUKE

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
ovde unesite svoje ime