10 trikova pomoću kojih će svaki par na slikama izgledati holivudski.

 

Zašto poznati parovi tako dobro izgledaju na slikama, bez obzira kakvu god pozu da odaberu? Sve je jednostavno: njima su poznate male tajne koji pomažu da se istaknu prednosti, a sakriju nedostaci.

Pokazaćemo vam najfrekventnije greške kod uobičajenog fotografisanja i ukazati na to kako ih izbeći.

Zapamtite ove jednostavne trikove i vi ćete, sa svojim parom, uvek izgledati sjajno!

 

 Klasična poza – „Zagrljaj“

 

Pokušajte ne zaklanjati rukama jedno drugo, jer će u takvoj pozi ruke biti primarne, a ne figura. Samo okrenite telo prema kameri i obavezno vodite računa o držanju tela, ne spuštajte nisko glavu.

 

 Poluokrenuti licem jedno prema drugom.

 

 

 

 

 

Podignuta ruka dodaje vizuelan obim ramenu i samoj ruci. Šta više, ona optički uvećava figuru. Malo je spustite i savijte u laktu – izgledaće elegantnije, i telo će delovati vitkije.

 

Ispod ruke

 

Naslanjajući se i uhvativši se za partnera, devojka kao da ga pritiska. Uzmite partnera ispod ruke, i stanite delimično iza njega – ovakva poza će biti mnogo efektnija.

 

Nasloniti se na rame.

 

Bolje je ne naslanjati glavu na rame partnera: zbog razlike u visini, ovo često ne izgleda baš lepo. Stanite malo iza njega i lagano dodirnite rame, ne dodirujući ga licem. To izgleda bolje, a i struk se vizuelno smanjuje.

 

Poluokrenuti, desnim ramenom napred.

 

Kao što je već rečeno, pokušajte ne zaklanjati rukom partnera. Snažan zagrljaj će izgledati kao da pritiskate devojku. Ispravan položaj – stati poluokrenut, ispraviti ramena i nežno zagrliti devojku.

 

Poziramo sedeći.

 

U želji da zagrlite partnera, ne oslanjajte se na njega celim telom i ne naginjite se suviše napred. Takođe, pogrešno je direktno stavljati ruke na ramena. Stanite iza, i lagano se nagnite  prema partneru. Stavite ruke nežno na ramena, ne pokušavajući da ih sastavite.

 

Poluzagrljaj sa poljupcem.

 

Izbegavajte poljupce u čelo, jer će devojka morati „zabiti“ lice u vašu košulju. U ovakvom položaju možete ljubiti devojku u slepoočnicu, ali pri tome ne treba je previse stiskati, dovoljno ju je lagano zagrliti.

 

Poluzagrljaj sa okretom u objektiv

 

Pokušajte ne naslanjati glavu jedno na drugo, da ne izgledate kao sijamski blizanci. Ramena treba da budu ispravljena, i pomalo okrenuti od centra.

 

Poljubac.

 

Savršen trenutak – za sekundu do poljupca. Sam poljubac ne izgleda tako estetski na slici, zbog aktivne mimike i spljoštenih noseva. I često liči na međusobno «ujedanje».

 

 Još jedan „Zagrljaj“

 

Ne preterujte grleći svog partnera, da se ne pretvorite u jednu čudnu figuru. Jednostavno privucite devojku ka sebi, i, na primer, poljubite je u obraz. I, naravno, ne zaboravljamo na ispravno držanje tela.

AdMe

Možda vam se i ovo dopadne:

WEB PREPORUKE

ALTERNATIVA ZA VAS

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
ovde unesite svoje ime