Mačak po imenu Joda rodio se s dva para ušiju

Nedavno je TwistedSifer objavio fotografiju mačke rođene 2006. s dva para ušiju i to sa različitim ušnim školjkama.

Pre 15 godina, mačka vlasnika jednog bara donela je na svet mačiće, a njen gazda naprosto nije znao šta će sa tolikom “srećom”. Pošto je njegov bar bio da prilično popularan, vlasnik je počeo da nudi mačiće posetiocima.

Gosti su se za jedno mače interesovali više nego za ostale i ono je išalo iz ruke u ruku, da bi ga svi dobro pogledali. Na kraju je došao red na Valeriju i Teda, koji su s iznenađenjem primetili da macan ima četiri uha.

Valerija je kasnije pričala da su skoro odmah odlučili da povedu macu kući: Ted i ja smo ostali bez kućnog ljubimca, koji je bio s nama 20 godina, tako sa smo bili ubeđeni da više nećemo uzimati mačiće. Onda se ovo mače popelo na Tedovo rame i zaspalo, a mi smo shvatili da nemamo izbora.

Novi član porodice dobio je ime prilično brzo. U čast jednog od junaka „Ratova zvezda“, par je odlučio da ljubimca nazive – džedaj Joda.

Jodine dodatne uši pričvršćene su za bazu lobanje, tako da je jedan par nešto malo iza drugog. Smatra se da su rezultat bezopasne genetske mutacije.

Joda je srećan domaći mačak sa „zanimljivom opsesijom hlebom“, smeje se Valerija. Jodina vlasnica se samo boji da bi neko mogao da im ukrade ovog jedinstvenog kućnog ljubimca. Zato su mu stavili mikročip, da bi uvek znali gde je.

Da li se i vama dopada ovaj neobični mačak?

Čitajte još: Naučnici su, napokon, objasnili kako nam mačke produžavaju život

Možda vam se i ovo dopadne:

WEB PREPORUKE

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
ovde unesite svoje ime