Limun, lek protiv raka koji se krije Prirodno lečenje.

limun protiv rakaIzvor ove informacije je fascinantan: on potiče od jednog od najvećih proizvođača lekova na svetu, koji tvrdi da posle više od 20 godina rada u laboratoriji od 1970. god. je konstantovano da limun uništava maligne stanice u dvanaest vrsta raka, među kojima je rak debelog creva, dojke, prostate, pluća i gušterače.

Probajte ovo: Iscedite pola limuna, razredite sa pola litre mlake vode i pijte. Jednostavno, alkalizuje telo.

Limun (citrus) je je čudotvoran proizvod za ubijanje kancerogenih stanica. Snažniji je 10000 (deset hiljada) puta od hemoterapije. Zašto mi ovo saznajemo tek sada?

Zato što postoje laboratorije koje su zainteresovane za proizvodnju jedne sintetičke verzije koja će im doneti ogromnu zaradu. Vi od sada možete pomoći jednom prijatelju obaveštavajući ga da je limunov sok blagotvoran za sprečavanje te bolesti. Njegov ukus je lep i ne stvara one strašne posledice kao hemoterapija.

Ako imate mogućnosti, zasadite limunovo drvo na terasi ili u vrtu. Koliko ljudi umire dok se ljubomorno čuva ova tajna, da ne bi bili pogođeni multimilioneri velikih korporacija.

Kao što znate, stablo limuna je nisko, ne zauzima mnogo prostora i poznato je po svojim raznolikim plodovima.

Možete uzimati limun na razne načine: možete jesti plod, cediti ga i pravite razna pića i kolače. Pripisuju mu se razna svojstva, ali najpovoljniji efekat ima na ciste i tumore.

Limun je dokazani lek protiv svih tipova raka. Smatra se takođe da je on antimikrobski agens širokog spektra protiv bakterijskih infekcija i gljivica, da je efikasan protiv internih parazita i creva, da reguliše veoma visoki krvni pritisak i živčane poremećaje i da deluje antidepresivno.

Sastojci limuna su pokazali da deluju 10.000 (deset hiljada) puta bolje od Adiamicina, hemoterapeutske droge za usporavanje rasta kanceroznih stanica.

Ono što je još iznenađujuće je to što limun uništava kancerogene stanice, a ne utiče na zdrave stanice.

Naučni institut za zdravlje, L. L. C. ; 819 N. Koz ul., Baltimore, MD, 1201.

[ratings]

Možda vam se i ovo dopadne:

WEB PREPORUKE

1 KOMENTAR

  1. Pozdrav svima ,zelim DA pitam u vezi petroulje,DA li IMA osoba DA objasni dobro u vezi toga Kako radi I Kako ga uzimati ,Zelela bi procitati pismo od nekih korisnika ove zlatne tecnosti I koliko su uspeli u tome !Koliko je 2000din.u euro?Hvala sve najlepse zelje !

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
ovde unesite svoje ime