Efikasno sredstvo za negu peta. Ovo zaista pomaže.

Konstantno treba brinuti o svojim petama. Ako nemate problema sa zdravljem i avitaminozom, a pete ne izgledaju baš najbolje, od koristi će biti domaća sredstva sopstvene pripreme.

Kao prvo, ovakva nega nije skupa, a kao drugo veoma je efikasna – stopala postaju glatka i nežna, nestaju zadebljanja.

Mnogi od vas su se uverili koristivši recept za negu peta sa sodom bikarbonom. Danas vam predlažemo još jedan isproban i koristan savet za negu vaših stopala. Radite ovu proceduru 1-2 puta nedeljno, i rezultat, u vidu nežnih i negovanih stopala će vas obradovati!

♦ Uzmite manji lavor (veličine da se smeste noge u njega). Naspite 3 litre vruće vode.

♦ Dodajte u vodu 8 supenih kašika 3%-og hidrogena. Spustiti noge u lavor i ostavite tako na tridesetak minuta.

Već posle nekoliko minuta stvara se osećaj da ste parili noge najmanje pola sata. Ako su stopala zapuštena, ostavite noge malo duže u lavoru. Sami ćete osetiti efekat kada protrljate jedno stopalo o drugo – ona „škripe“ od čistoće.

Uzmite i istrljajte pete kamenom, ili turpijom za pete.

Nakon toga, izvadite noge iz lavora i utrljajte u stopala smesu glicerina i sirćeta: 3 supene kašike glicerina na 1 supenu kašiku aloholnog sirćeta. Možete odmah pripremiti takav rastvor i držati ga u nekoj flašici.

Najbolje je ovu proceduru raditi uveče, pred spavanje. Nakon što utrljate smesu sirćeta i glicerina u stopala, obujte pamučne čarape (za bolji efekat), i idite na spavanje.

Radite ovu proceduru 1-2 puta nedeljno, i rezultat, u vidu nežnih i negovanih stopala će vas obradovati.

Ako su vaša stopala u lošem stanju (gruba koža, popucale pete), smesu glicerina i sirćeta možete utrljavati u stopala svakodnevno, a kupke sa hidrogenom raditi 2-3 puta nedeljno.

Efekat je fantastičan! Probajte, i uverite se sami.

Možda vam se i ovo dopadne:

WEB PREPORUKE

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
ovde unesite svoje ime