59-godišnja Monika Beluči spokojno prihvatila svoje godine i pronašla pravu ljubav

Moniku Beluči nazivaju jednom od najlepših glumica na svetu. Ona očarava svojom ženstvenošću i lepotom. Dovoljno je da se pojavi na ekranu da bi dala filmu posebnu estetiku.

Ali sa starenjem, niko ne može da se bori. Monika Beluči ima 59 godina. I činjenica da je ostarila izazvala je kritike i razočaranje. Kažu da Monika više nije ista.

Govore da je previše brzo ostarila, izgleda starije nego što jeste, dobila je na težini. Zameraju joj što se ne trudi da produži svoju mladost – ne koristi plastičnu hirurgiju, filere ili botoks.

Ispod njenih fotografija odvijaju se prave bitke: kako je moguće, sa njenim sredstvima i mogućnostima, da izgleda tako staro? Navode i primetne „Venerine prstenove“ na vratu, izgubljeni oval lica, kesice ispod očiju, bore, opuštenu kožu gornjih očnih kapaka.

Ali u suštini, ništa strašno se nije dogodilo – prirodno starenje žene elegantnih godina. Ali oni to ne mogu da oproste Moniki. Zapravo njen smiren odnos prema starenju i želja da izgleda prirodno, nervira javnost.

A šta kaže sama Beluči?

Potpuno smireno prihvata svoje godine i svoj odraz u ogledalu, pokazujući zdrav odnos prema starenju. Diskretan izgled, minimum šminke, bez napučenih usana, bez neprirodno glatkog čela i zategnutih obraza.

Izgleda kao žena zadovoljna životom, koja vodi računa o sebi, ne izgleda mlado, jer voli sebe i prihvata svoje godine. U jednom intervjuu, Monika kaže da želi da uživa u životu, a ne da provodi sve vreme održavajući iluziju mladosti.

Dok se njen bivši suprug, 56-godišnji Vensan Kasel, u pokušaju da nekome nešto dokaže, razveo od jedne mlade manekenke i brzo pronašao novu ljubav u ličnosti iste mlade manekenke, koja se teško može razlikovati od prethodne prvo, Monika Beluči živi mirno i opušteno.

Na slici nova i prethodna ljubavnica Kasela

A evo i samog njega:

Monika i dalje blista crvenim tepisima, a istovremeno podržava svoju kćerku Devu u izgradnji karijere.

Monika je takođe pronašla svoju žensku sreću.

Glumica i 65-godišnji američki reditelj Tim Barton pojavili su se na crvenom tepihu Rimskog filmskog festivala kao par.

Glasine o njihovoj vezi kruže već dugo, ali ovo je bilo njihovo prvo zajedničko pojavljivanje. Par se držao za ruke i izgledao srećno.

Šta mogu reći… Prvo, radujem se što sam upoznala ovu osobu. To je jedan od onih susreta koji se retko dešavaju u životu… Poznajem ovu osobu, volim je…

Dok Moniku Beluči savetuju da nešto „zategne“, ona radije ne trči za mladošću i jednostavno živi i srećna je.

Prihvata činjenicu da mladost ranije ili kasnije prolazi. I ne kupuje mlađe ljubavnike, već je pronašla stabilan odnos sa osobom kao što je Tim Barton.

Njihov odnos izgleda izuzetno harmonično, a Monika ne oseća potrebu za plastičnom hirurgijom ili drugim nepredvidivim intervencijama kako bi dokazala nešto bilo kome.

Želimo Moniki da provede svoje zlatne godine s Timom Barton, u sreći i zadovoljstvu!

Možda vam se i ovo dopadne:

WEB PREPORUKE

1 KOMENTAR

  1. Neke žene se trude, zatežu na „nano klinici“, šminkaju i sređuju satima, a neke se nasmeše, i to je sasvim dovoljno da izgledaju prelepo.
    Da, na Moniki se konačno vide godine, ali ona i dalje izgleda prelepo, i te godine su samo broj. Bravo, Monika!

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
ovde unesite svoje ime