Lečenje bola u leđima – lumbaga i išijasa uz pomoć aluminijumske folije

Bol u donjem delu leđa – lumbago i išijas (bol koji se širi od donjeg dela leđa niz nogu) su možda dva najčešća oboljenja lumbalnog dela. Postoje različiti medikamentozni i alternativni načini za ublažavanje bolova u leđima.

U prethodnom članku je već bio opisan način lečenja aluminijumskom folijom, koji se primenjuje kod različitih vrsta bolova: u vratu (vratna osteohondroza), rukama, nogama, kolenima, kukovima, svim zglobovima.

Postoji još jedan jednostavan, ali podjednako efikasan način za ublažavanje bolova u leđima kod lumbaga i išijasa, uz pomoć aluminijumske folije.

Evo šta treba da uradite:

Od aluminijumske folije napravite sami oblog u vidu pojasa od 5-7 slojeva, a između svakog sloja staviti papir ili pamučnu tkaninu.

Lečenje bola u leđima - lumbaga i išijasa uz pomoć aluminijumske folije.

Prvi i poslednji sloj su folija.

Lečenje bola u leđima - lumbaga i išijasa uz pomoć aluminijumske folije.

Svaki dan treba da ležite na ovom pojasu 3-4 puta dnevno po 40 minuta (možete duže, zavisi od stepena bola, ali ne više od 2 sata). Kao rezultat toga – već posle nekoliko dana, bolovi nestaju, smanjuje se napetost mišića, mišići se opuštaju, a posle 10-15 dana napadi lumbaga i išijalgije nestaju bez traga.

Možete primeniti i drugi način. Isti oblog od folije drži se na tabanima, u istim vremenskim razmacima.

Sličan oblog od folije možete koristiti i za lečenje kašlja, ako ga držite na grudima, ili staviti na obraz kod zubobolje, ili na uho kod tih neprijatnih bolova

Kako god da je, možemo izvući za sebe korisnu informaciju, jednostavno i pristupačno ( koristiti obloge od aluminijumske folije za obolele delove tela) i samim time dobiti odličan efekat lečenja u kućnim uslovima.

Kod akutnih stanja, koji su obično propraćeni gubitkom energije – srčani bolovi, groznice, depresivna stanja itd – možete foliju koristiti tako što ćete se u potpunosti prekrivati i umotavati se u nju. Bićete iznenađeni koliko se brzo  vraća snaga, poboljšava raspoloženje i nestaju bolni napadi.

Stvar je u tome, što biotokovi koji prolaze kroz naš organizam u biološki aktivnoj tački, odražavaju se i vraćaju se natrag na meridijan, odakle su i izašli. To veoma blagotvorno deluje na oboleli organ, sa kojim je ovaj meridijan povezan. Na ovaj način lako se odstranjuju problemi, bolovi koji su vam poprilično dosadili.

Ovaj zanimljiv način lečenja odavno se praktikuje od strane kineskih i ruskih iscelitelja, a opisan je i u delima psihoterapeuta Vilhelma Rejha, učenika Frojda.

Kako otklještiti uklješteni živac u lumbalnom delu (išijas): 2 jednostavna načina osloboditi se bola

Možda vam se i ovo dopadne:

WEB PREPORUKE

5 KOMENTARA

  1. … juce nisam od bolova u donjem delu kicme mogla da hodam…. kako se nista ne dogada slucajno… „naletim“ na ovaj nacin lecenja…. ne mogu da verujem… bol se jos samo malo pojavi.. inace funkcionisem normalno….

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
ovde unesite svoje ime