Lečenje folijom. Čudesna moć aluminijumske folije.

Pokazalo se da je obična aluminijumska folija pogodna, ne samo za pripremu hrane u rerni i uvijanje ostataka hrane, već je pogodna i da leči bolesti.

Ako vas muče bolovi u vratu, leđima, ramenima, kolenima, ili imate bol u peti koji onemogućava da se oslonite na nju, možete staviti na bolno mesto foliju. Na vaše iznenađenje i sreću, nakon nekog vremena, bolovi nestaju.

Ова слика има празан alt атрибут; име њене датотеке је 1516539412_lechenie-folgoy-pokazaniya-i-protivopokazaniya-4.jpg

Stvar je u tome, što biotokovi koji prolaze kroz naš organizam u biološki aktivnoj tački, odražavaju se i vraćaju se natrag na meridijan, odakle su i izašli. To veoma blagotvorno deluje na oboleli organ, sa kojim je ovaj meridijan povezan. Na ovaj način lako se odstranjuju problemi, bolovi koji su vam poprilično dosadili.

Ovaj zanimljiv način lečenja odavno se praktikuje od strane kineskih i ruskih iscelitelja, a opisan je i u delima psihoterapeuta Vilhelma Rejha, učenika Frojda.

 Kako leči aluminijumska folija?

Uzima se obična aluminijumska folija, stavlja se na bolno mesto i pričvršćuje se (recimo, flasterom).

Lečenje folijom se primenjuje kod svih vrsta bolova: u vratu (vratna osteohondroza), leđima, rukama, nogama, zglobovima, kod išijasa, reumatoidnog atrtritisa, petnog trna, naslaga soli. Na isti način leče se, čak, postoperativni ožiljci na mestu hirurškog reza. Postižu se i dobri rezultati u lečenju gihta. Veliki prst umotava se folijom i pričvršćuje se zavojem.

Kineski iscelitelji, sprovođenje terapije folijom, preporučuju u toku 10-12 dana. Svaki dan pričvršćivati foliju na bolno mesto i držati ceo dan ili noć. Posle napraviti pauzu 1-2 nedelje i po potrebi ponavljati tretman.

Ова слика има празан alt атрибут; име њене датотеке је obernut-nogi-folgoj.jpg

Folija poseduje moćno protivupalno dejstvo. Uz njenu pomoć možete uspešno lečiti prehladu.

Ова слика има празан alt атрибут; име њене датотеке је kak-pishevaya-folga-lechit-sustavi.jpg

Za to je potrebno  umotati stopala folijom u 5-7 slojeva, a između svakog sloja staviti papir ili pamučnu tkaninu. Držati taj oblog oko sat vremena. Posle skinuti i staviti ponovo posle 2 sata, na sat vremena. Opet napraviti pauzu i staviti treći put. Vreme lečenja – 1 nedelja.

Kako konkretno deliju folija na ovu ili onu bolest, mišljenja su različita.

Neko priziva u pomoć nauku, neko to objašnjava bioenergijom. A, ovako objašnjava ruski naučnik A.V. Skvorcov:

„Kod uspostavljanja zdravlja, često se koriste posebna energostruktuirajuća sredstva, proizvodi od aluminijumske folije. U ljudskom organizmu postoje posebne matične ćelije, koje se neprestano prožimaju  sa matičnim poljem Zemlje. Iz različitih razloga, ovo polje se deformiše, usled čega se narušava i energetska ishrana matičnih celija.

Površina folije odražava matično polje Zemlje, i kao ogromna fokusirajuća lupa pojačava ga nekoliko puta, što omogućava da se  povrati poremećena interakcija između ćelija i matičnog polja. Sem toga, sjajna površina folije sprečava prodiranju spoljašnjeg neharmoničnog zračenja u ljudsko telo, a takođe deponuje u sebe  neharmonično zračenje.“

Čitajte još: Lečenje bola u leđima – lumbaga i išijasa uz pomoć aluminijumske folije

Možda vam se i ovo dopadne:

WEB PREPORUKE

4 KOMENTARA

  1. Mislim da se mat postavlja na telo, sjajna ostaje „gore“. Tako mi je logično iz teksta: „sjajna površina folije sprečava prodiranju spoljašnjeg neharmoničnog zračenja u ljudsko telo“, a rekla bih da se i na slici tako vidi. Opet moguće je da nisam u pravu…

  2. Da, obicna folija za pakovanje hrane. Ja sam 3 mjeseca imala jak bol u koljenu. Nema koju kremu nisam koristila, uglavnom skinu bol na nekoliko minuta. Kad sam stavila foliju, (umotala kao sto bi i sendvic), pa okolo je fiksirala prozirnom najlonskom folijom, bol je nestala vec sljedeće jutro. Nosila sam to dok se aluminijska folija ispod ove najlonske ne iscijepa u komadiće, pa onda stavim drugu, a u periodu od 7 dana. Koljeno je potpuno prestalo boljeti i nikad više. A boljelo je toliko da nisam mogla uopšte ići uz stepenice. Kome god sam ovo preporučila, pomoglo je. Probajte i vi! Pozdrav

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
ovde unesite svoje ime