Test: Ono što ste ugledali prvo – definiše vašu ličnost.

 

Predlažem vam jednostavan način da sebe bolje upoznate.

Ovaj test će vam reći da prvo što ugledate, odslikava vaše lične kvalitete.

Profil devojke ili lice starca?

 

 

 

 

 

Ako ste ugledali profil žene

Vi ste optimista, koji zrači pozitivnom energijom. Zainteresovani ste za mnoge stvari oko sebe i uvek ste zaokupljeni idejom da isprobate nešto novo.

Umete da budete impulsivni i spontani. Ako počnete temeljno planirati ostvarivanje svojih ciljeva moći ćete uštediti poprilično vremena i truda.

Volite pomagati drugim ljudima, velikodušni ste i znate kako podeliti sreću, na primer kroz volontiranje ili humanitarni rad.

Vi ste jaka i odlučna osoba. Nezavisno od okolnosti, vi čvrsto stojite na nogama i sigurno koračate napred. Tako i treba! Ne odustajte! Obavezno ćete dobiti zasluženu nagradu.

Vi ste od onih ljudi koji otvoreno dele probleme sa drugima i zajednički pronalaze rešenje,  ne drže sve u sebi.

Razvijate se i rastete kao ličnost, u ovome vam ponekad pomaže konstruktivna kritika, saveti i podrška kolega i prijatelja.

 

Ako ste ugledali lice starca

Vi ste mirna, iskrena i odana osoba. Mnogi vas smatraju pouzdanom osobom, koja zaslužuje poverenje.

Vi ste – rođeni lider.  Umete analizirati različita mišljenja, doći do jasnih rešenja i preuzimati inicijativu, usmeravajući grupu u pravom smeru.

Kada zacrtate cilj, pažljvo planirate svaki korak na putu ka njemu, i polako, ali sigurno, koračate ka njemu. Ovakav pristup čuva vas od impulsivnih i nepromišljenih odluka.

Takva crta karaktera kao skopruloznost, čini vas perfekcionistom. Doduše, to vas iscrpljuje više nego što mislite. Pokušajte češće da se opuštate i puštate stvari da idu svojim tokom. Ukus slobode pomoći će da se odmorite i dovesti u red um i telo.

 

Komentari

komentara

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *