Kako sačuvati vezu ili brak u kojem je žena starija od svog partnera

Danas nije neobično naići na par u kojem je žena starija od svog partnera. Ali ponekad, zbog razlike u godinama, dolazi do odredjenih problema. I žene često zabrinjava ta razlika u godinama.

Prva stvar na koju treba obratiti paznju jeste Vaš izgled.

Pre svega i bez obzira na sve on i dalje igra glavnu ulogu u ovakvoj vezi. Birajte samo onu šminku koji će Vas podmladiti. Vodite računa o svojoj koži, koristite kreme, tretmane kože koji ce samo produžiti Vašu mladost.

Jedite zdravu hranu, koja će ne samo ulepšati Vašu figuru, nego i imati pozitivni uticaj na Vašu kozu. Uvek budite lepi, kako u gostima tako i kod kuće. Ne zaboraviti na intimnu stranu Vaše veze.

Romantične večere sa ukusnim jelima će ugasiti glad Vašeg partnera, ali i pokazati da ste divna domačica. Budite mudri, pokušajte da ne pokažete sve svoje, ranije stečeno, seksualno iskustvo. Malo ženske lukavosti i genijalnosti i partner nikad neče pogledati na bolju mladju rivalku.

Zbog razlike u godinama mogu se javiti konflikti sa roditeljima sa strane muža ili žene. Ne obraćajte paznju na to, učinite sve da održite dobre odnose sa roditeljima obe strane.
Ako je prisutna razlika u godinama onda će se i krug prijatelja razlikovati po starosti.

Nije potrebno da se insistira na tome da mladji muž uvek bude prisutan na Vašim ženskim skupovima. Nemojte se odupirati njegovoj želji za potrebu u komunikaciji sa njegovim prijateljima.

Nema potrebe da previše brinete o svom partneru, niste njegova majka. Neka Vas muž bude glava porodice, dajte mu podršku i mogucnost na sopstvene odluke. Ako muškarac želi da bude otac, ne odlažite ovo. Sa rodjenjem deteta zaboravićete na svoje godine.

Najbitnije da se ne koncentrišete na svoje godine, jer najvaznija stvar nije to, nego – ljubav, strast i razumevanje!

Možda vam se i ovo dopadne:

WEB PREPORUKE

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
ovde unesite svoje ime