U MOKROJ I PROVIDNOJ HALJINI Monika Beluči ostavlja bez daha!

Legendarna i neuporediva glumica Monika Beluči podsetila je na sebe uzbudljivim slikama.

Monika Beluči,  koja je oduvek bila sinonim za besprekornu lepotu i talent, i dalje ostavlja svet bez daha svojom neodoljivom pojavom.

Njena pojava u mokroj, prozirnoj haljini na filmskom setu nedavno je ponovno privukla pažnju sveta. Ova slika je podsetnik da Monika Beluči i dalje ima sposobnost da ostavi bez daha, bez obzira na svoje godine.

Glumica je na snimanju uhvaćena u providnoj beloj haljini koja je bila natopljena do kože, naglašavajući obline zvezde. Korisnici interneta su zadržali dah na ekranima, videvši Moniku u svom sjaju.

Teško je poverovati da će filmska zvezda uskoro napuniti 60 godina. „Ovo je božanstvo, a ne žena“, „Monika je van konkurencije“,

„Vinsent menja mlade partnere kao čarape, ali Monika je najlepša“, „Prelepa je“, „I Bog je stvorio takvu lepotu“, „Neverovatna žena“, „Pravi šarm“, – moglo se pročitati ispod novih slika 59. -godišnje Monike Beluči.

Citajte još: Monika Beluči: Nisam opsednuta mladošću, želim da mirno starim

Možda vam se i ovo dopadne:

WEB PREPORUKE

1 KOMENTAR

  1. Zaista lepo izgleda, ali se godine sve više primećuju. Ipak, za razliku od koleginica koje su sve već svašta na sebi popravljale na ‘nanoklinici’, Monika izgleda prirodno i stari dostojanstveno. Svaka joj čast!

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
ovde unesite svoje ime