18 poznatih žena koje su prelepe i nakon svoje pedesete

Ovim ženama se dive mnogi. Njihov talenat zadivljuje, a na lepotu, kao da ne utiče vreme. Imaju preko 50, a lepe su kao pre i odlično se osećaju.

Fascinirani smo ovim ženama i njihovim prelepim izgledom, ali i samopouzdanjem koje su stekle s godinama.

Gvinet Paltrou, 51 godina

„Ne znam da li znate, ali ja volim svoje bore, i meni se sviđa kako izgledam. Naravno, ponekad zapadnem u kriticizam i počinje da me brine i ovo i ono, ali se trudim da ne primećujem svoje moguće mane.

Ja cenim godine koje sam proživela, a takođe i iskustvo koje su mi one donele“.

Dženifer Lopez, 54 godine

Dženifer ne prestaje da dokazuje da je u savršenoj formi kao i pre. Ova pevačica nam redovno pokazuje svoje obnaženo telo i za nastupe bira odeću koja dosta otkriva.

Kejt Blanšet, 54 godine

Visoka, zgodna, s glatkom kožom. Nije ni čudo što je 1999. godine časopis People stavio na spisak najlepših žena ovu dobitnicu Oskara. Sama kaže da su tajna njenog izgleda geni i radost materinstva.

„Znam da moje bore postanu dublje kad se nasmejem, ali ne paničim zbog toga. Šta će mi lice koje ne odražava moj život, lice koje nema smisla za humor?“

Džulija Roberts, 56 godina

Dok svi nagađaju koliku ulogu u njenom izgledu igra genetika, a koliku fileri i injekcije botoksa, sama glumica govori o umerenoj ishrani i fizičkoj aktivnosti, i smatra da je najvažniji u životu duhovni balans.

„Lice treba da govori o vama, a ne o vašim posetama lekaru.“

Sindi Kraford, 57 godina

Dok mnogi modeli završe svoju karijeru u 25. godini, supermodel iz 90-ih je i dalje veoma tražena.

Hali Beri, 57 godina

Prošlo je više od 30 godina kako je postala „Mis SAD – 1986“. Bez obzira na dijabetes i kasno majčinstvo, ova glumica izgleda predivno.

Selma Hajek, 56 godina

Kao što kaže sama Selma, o izgledu je naučila da se brine još u ranom uzrastu i to od svoje babe, koja je radila u frizerskom salonu i usadila unuci osećaj za lepo. „Ona je bila alhemičar i čarobnjak. Od nje sam saznala mnoge tajne za lepotu.“

Bruk Šilds, 58 godina

Bruk Šilds se proslavila filmom Plava laguna, u kome je bila devojka izuzetne lepote. Sada je veoma lepa žena, koja se ne plaši svojih godina.

„Moje lice je previše poznato i ako na njemu nešto promenim, odmah će početi priče, kao što se dogodilo sa nekim glumicama. Svi časopisi počnu da proučavaju veličinu usana, pre i posle! Ne želim nikoga da plašim.“

Monika Beluči, 59 godina

Italijanska diva, ostaje i dalje etalon ženstvenosti i lepote. Čudno, ali ova glumica ne drži nikakve dijete, a fitnes klubove zaobilazi u širokom luku. „Mnogo volim sebe. Zato i ne mogu da mučim svoje telo gladovanjem i sportom. Volite sebe, onda ni vama neće biti potrebna nikakva zatezanja, ni plastične operacije“.

Džodi Foster, 60 godina

Glumica je protiv plastične hirurgije, ali ipak veruje da je to svačiji lični izbor. Održava se u formi zdravom ishranom i vežbanjem. Treba napomenuti da Fosterova zaista izgleda sjajno za svoje godine.

„Bolje biti žena sa borama, nego žena na kojoj odmah vidi da se stidi svojih bora.

Demi Mur, 61 godina

Uvek negovana, zategnuta, izgleda mnogo mlađe nego što jeste. Tajna njene mladosti je buran ljubavni život. Uvek su je od dijeta više zanimali muškarci.


Džulijana Mur, 63 godine

Džulijana Mur kaže da je njena tajna mladosti prirodnost i ljubav prema sebi. Trudi se da jede mnogo sveže ribe, voća i povrća. Slabost joj je dobro belo vino. Džulijana zaista nema kompleksa i za ulogu u filmu Muzej čudesa nosila je sedu periku.

„Ne pokušavam da zadržim mladost. Postoje samo određena pravila, može se reći pravila lepote, kojih se pridržavam. Moja majka je uvek govorila da treba koristiti kremu za sunčanje. Ranije je nisam slušala, a sada je to moje glavno oružje.“

Kim Katral, 67 godina

Svi odmah Kim povezuju s njenom junakinjom iz TV serije Seks i grad, Samantom Džons, ali ona je u stvarnosti sasvim drugačija osoba. Na primer, za razliku od svog filmskog lika, Kim se uopšte ne boji starenja.

„I četrdesete su mi bile prijale, a sada sam, u šezdesetim – čak i sama reč zvuči drevno! – došla do izvanredne samospoznaje. Ne trudim se da budem neko drugi ili da radim nešto što nije za mene. Sada znam: Ovo sam ja. Prošla sam sve to, preživela i sada znam ko sam.“

Meril Strip, 74 godine

Meril Strip je posle četrdesete dostigla vrhunac karijere mnogim nezaboravnim ulogama, među kojima je izvanredna Miranda Prisli u filmu Đavo nosi pradu. Ova glumica se nikada fanatično nije odnosila prema svom fizičkom izgledu. Strip smatra da treba pametno prilaziti svojoj lepoti i zdravlju. Osnovna tajna legendarne filmske dive je pozitivan pogled na svet i umerenost u svemu.

Suzan Sarandon, 77 godina

Suzan Sarandon veruje da su godine samo brojke. Rodila je decu sa 42 i 45 godina.

Glumica se ne plaši da izgleda u skladu sa svojim godinama i veruje da je, za razliku od joge i drugih sportova, pingpong najzabavniji način da ostane u formi.

„Sa 60 sam se tetovirala – o kakvoj starosti možete biti govora?!“

Katrin Denev, 80 godina

„Imam dobre gene. Pred očima mi je primer moje majke koja već ima 107 godina. Živi u Parizu, pored mene, ali sasvim sama, jer voli da bude samostalna. Ona je neverovatna: ima bistar um i uvek me pobedi u bridžu. Izgleda sjajno, ima čak i udvarača. Dakle, sloboda je jedan od glavnih uslova. Ne treba da se plašiš godina, treba da se plašiš da budeš dosadan, uvek ljut i ogorčen na ceo svet“

Sofi Loren, 89 godina

Legenda italijanskog filma sada ima 88 godine, ali i dalje može sebi da dozvoli dubok dekolte i uske večernje haljine. Jedna od najlepših žena sveta slamala je srca muškarcima, a danas u devetoj deceniji izgleda zanosno.

Sofija Loren: U čemu je tajna moje lepote

Karmen Del Orefiče, 92 godina

Ovaj model je i dalje na vrhu popularnosti. Čudno, ali ona je popularnija od nekih mlađih modela. Prelepa Karmen i dalje ne odustaje od manekenskog poziva, a kaže da joj starost nije prepreka. Ona i dalje izgleda vrlo negovano, atraktivno i doterano, a svi joj daju bar 20 godina manje!

„Ne znam da li ispadam smešna ili glupa što još poziram, ali uživam dok hodam pistom i znam da to radim dobro“, rekla je Karmen i u šali zaključila da se nada da će umreti u štiklama na pisti.

Karmen Del Orefiče: Evo kako je izgledala u mladosti

Možda vam se i ovo dopadne:

WEB PREPORUKE

1 KOMENTAR

  1. Sve, sve, ali ova poslednja je zaista da ne veruješ! Mislim, nema šanse da za njenu lepotu u ovim godinama nije zaslužna ‘nanoklinika’, ali ipak, 91 godina je 91 godina. Svaka joj čast!

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
ovde unesite svoje ime