Ubacila je tabetu aspirina u veš mašinu. Efekat je zaslužio sve pohvale!

Ko bi mogao pomisliti da obična tableta aspirina (andola) može da se takmiči po efikasnosti sa industrijskim sredstvima za uklanjanje fleka.

Šta učiniti  da beli veš ne dobije onu odvratnu sivkastu boju, i ne žuti nakon bezbroj pranja? Kako otkloniti fleke i povratiti stvarima idealan izgled? Tajnu mi je otkrila moja prijateljica, a ja sam joj zahvalna jer odlično funkcioniše.

Kako oprati bele stvari? Iznenađujuće, ali povratiti prvobitnu belinu svom vešu – to je lako:

Rastvorite 5 tableta aspirina (andola) od 300 mg u 7-8 litara tople vode. Pokvasite stvari u ovom rastvoru i ostavite ih preko noći. Možete prethodno izdrobiti tablete na sitne komadiće, tako će se brže rastvoriti I aktivnije će delovati.

Ili: Dodajte nekoliko tableta aspirina ili andola direktno u vašu veš mašinu, kod pranja belog veša. Ovo sredstvo vratiće prvobitnu belinu posivelim stvarima.

Ako je pre samog pranja u veš mašini, vaš veš bio prethodno potopljen u rastvor vode i aspirina, efekat će zaslužiti sve pohvale!

Zaista je, bolje od svakog izbeljivača, jer ne oštećuje tkaninu, a pri tome otklanja prljavštinu. Pokušajte, bićete  zadovoljne rezultatom.

Možda vam se i ovo dopadne:

WEB PREPORUKE

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
ovde unesite svoje ime