Vežbaj gde god poželiš. 5 pristupačnih, ali veoma efikasnih vežbi!

Da li je potrebno govoriti o tome koliko je teško ponekad sebe naterati na vežbanje. Čini se da znamo da to treba raditi zbog zdravlja, a i osećaj je lepši posle vežbi… Ali nedostaje snage i volje. Posebno, još ako moramo negde ići da bismo vežbali. Za to nam nedostaje vremena. Vežbe se samo odlažu i odlažu..

Prednost ovih vežbi sigurno će vas naterati da se u njih zaljubite.

Vežbati na ovaj način moći ćete u bilo koje slobodno vreme, u bilo kojoj garderobi: veoma su jednostavne i ne zahtevaju dodatnu opremu. Pauza za ručak na poslu – odlična je prilika za to. To je ono o čemu maštaju mnoge žene.

Dakle, 5 jednostavnih, ali veoma efikasnih vežbi

1. Sumo. 

Stanite ravno, opustite ramena. Lagano se spustite u polučučanj, opirući se rukama na kolena. Zadržite se u napetoj poziciji 15 sekundi. 10 ponavljanja će biti dovoljno.

5 jednostavnih, ali veoma efikasnih vežbi:

2. Buda.

Radite plitke čučnjeve, sastavivši dlanove zajedno. Osetite napetost u leđima i rukama. Ova vežba poboljšava ravno držanje tela. Pazite da glavu ne spuštate na dole, kontrolišite položaj leđa. Ponovite 10 puta.

5 jednostavnih, ali veoma efikasnih vežbi:

3. Konj.

Stavite noge što je moguće šire i čučnite, ruke raširite i protegnite. Vratiti se u prvobitni položaj, ispravite se. Uradite 10 ponavljanja.

5 jednostavnih, ali veoma efikasnih vežbi:

4. Balet.

Pronađite odgovarajući naslon, zadnji deo stolice savršeno će odgovarati. Zauzmite poziciju iz prethodne vežbe. Sada, ispravljajući se, držite se za stolicu i izbacite nogu u jednu stranu.

Treba osetiti kako rade mišići unutrašnjeg dela butina. Ove zone više neće biti problematične, ako radite često ove jednostavne pokrete.

5 jednostavnih, ali veoma efikasnih vežbi:

5. Žica.

Naslonite se na poleđinu stolice, izravnajte se. Stanite na prste. Zadržite se u ovom polažaju 1 munut.

5 jednostavnih, ali veoma efikasnih vežbi:

Ove jednostavne vežbe veoma brzo će transformisati vašu figuru, naravno ako ne budete lenji.

Ove vežbe su stvorene za žene, koje su večito u nekoj žurbi, i ne odvajaju dovoljno vremena za bavljenje sportom. U bilo kojoj garderobi, na bilo kom mestu, možete da se približite lepoti i zdravlju uz pomoć ovih jednostavnih vežbi. Vredi pokušati!

Možda vam se i ovo dopadne:

WEB PREPORUKE

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
ovde unesite svoje ime