Starokineski i lek – sprećava bolesti i podmlađuje ceo organizam!

Od strane UNESCO ekspedicije pronađen je 1971.g. na Tibetu u ruševinama jednog manastira u glinenim tablicama recept i način upotrebe starokineskog homeomatskog leka, starog kako se pretpostavlja 5 hiljada godina. Recept je preveden na skoro sve svetske jezike uz približavanje medicini 20.veka.

Oslobađa organizam masnih naslaga, poboljšava razmenu čestica i elastičnosti krvnih čelija. Sprečava infarkt, sklerozu, srenocardiju, apopleksiju i stvaranje tumora. Prestaje šum u glavi, poboljšava vid i t.d.

UZ TAČNO PRIDRŽAVANJE UPUTA ZA LEČENJE POMLAĐUJE CEO ORGANIZAM.

PRIPREMA LEKA

Dobro očistiti i isprati 350g belog luka (po mogučnosti domaćeg), iseckati ga sitno i istuckati drvenim ili glinenim tučkom. Tako usitnjenu masu staviti u 300g alkohola (96%). Posudu čvrsto zatvoriti i čuvati na prohladnom mestu 10 dana.

Posle toga celu masu procediti kroz čvrstu tkaninu, a ostatak isto dobro ocediti. Dobijenu tečnost staviti u odgovarajuću posudu ili bocu, zatvoriti i držati na na prohladnom mestu 2-3 dana, posle čega početi sa lečenjem.

U 50 grama mleka sobne temperature ukapati kapaljkom potreban broj kapi dobijene tečnosti i to tačno prema sledećem programu:

1. dan – doručak 1 kap – ručak 2 kapi – večera 3 kapi

2. dan- doručak 4 kapi – ručak 5 kapi – večera 6 kapi

3. dan – D 7 kapi – R 8 kapi – V 9 kapi

4. dan – D 10 kapi – R 11 kapi – V 12 kapi

5. dan – D 13 kapi – R 14 kapi – V 15 kapi

6. dan – D 15 kapi – R 14 kapi – V 13 kapi

7. dan – D 12 kapi – R 11 kapi – V 10 kapi

8. dan – D 9 kapi – R 8 kapi – V 7 kapi

9. dan – D 6 kapi – R 5 kapi – V 4 kapi

10. dan – D 3 kapi – R 2 kapi – V 1 kap

11. dan – D 25 kapi – R 25 kapi – V 25 kapi

Nastaviti sa uzimanjem leka 3 puta dnevno po 25 kapi sve dok ne potrošite svu tekučinu iz posude!
PREPORUČUJE SE PONOVITI KURU LEČENJA POSLE 5 GODINA !!!

Možda vam se i ovo dopadne:

WEB PREPORUKE

7 KOMENTARA

  1. Koristila sam pre mnogo godina pomenuti kineski lek za regulaciju tezine, i mnogo mi je pomogao, ali ne samo to, imunitet mi je ojacao, koza i kosa se popravili. Osim sto je vrlo neprijatnog ukusa, drugih primedbi nemam, a dokazano je efikasan, bar u mom slucaju.

  2. „Starog kako se pretpostavlja 5 hiljada godina“. Ma znali su kinezi za 96% alkohol, u to doba nauka je bila mnogo ispred našeg vremena-koje konntradikcije.Lijek ima neke protivrječnosti, a da je bijeli luk zdrav u nekim normalnim količinama to ne sumnjam.Ali igrati se sa bijelim lukom mislim da nije dobro.Prevelike količine mogu izazvati suprotan efekat od željenog–pa čak i moždani udar.Zato kad dajete ovakve recepte oni zaista moraju biti vjerodostojni-i ispitani u praksi, jer ko je taj koji preuzima odgovornost za eventualnu štetu.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
ovde unesite svoje ime