Nedeljni horoskop

 

Nedeljni horoskop od 20. do 26. aprila

OVAN (20.3. – 19.4.)

Posao: Ovo je period novih ideja koje bi vašem okruženju mogle da deluju pomalo neskromno. Međutim vi duboko u sebi osećate da ste u potpunosti spremni i sposobni da sprovedete u delo sve te ideje. Ostvarićete i određen priliv novca od nekih novih poslova.

Ljubav: Susret sa bivšim partnerom će doneti obostranu zbunjenost. Pa ukoliko ne dođe do pomirenja, ne očajavajte, imaćete uskoro još jednu priliku. Možda je bolje da budete strpljivi, kako bi pomirenje bilo kvalitetnije. Ako ste u vezi ili braku, ljubomora bi mogla da umanji vašu sreću.

Zdravlje: Dobro raspoloženje i optimizam će vas pratiti. Bilo bi poželjno da kontrolišete svoj apetit.

BIK (20.4. – 20.5.)

Posao: Ponovo će vam se ukazati prilika da pokrenete neke aktivnosti koje su vam nedavno za malo izmakle. Kako bi sve bilo uspešnije, potrebno je da pripreme obavite što diskretnije. Ovo je vreme novih poduhvata, udruživanja. Ne ulazite u nepotrebne izdatke.

Ljubav: Pravo je vreme za ljubav. Biće više zadovoljstva, sloge i ljubavi u vezi, braku, ali na pomolu su i nove veze sa veselim i zabavnim partnerima. Ukoliko je bilo nekih nesuglasica, imaćete priliku da poboljšate svoje odnose. Moguća su i pomirenja, povratak bivšoj ljubavi, susret sa starim partnerom.

Zdravlje: Čuvajte se povreda.

BLIZANCI (21.5. – 20.6.)

Posao: Ne samo da ćete raditi posao u kome uživate i koji volite, već ćete imati i dobre odnose sa saradnicima. Gde god da se pojavite pozitivno ćete uticati na prisutne. Svoje ideje ćete umeti da dobro da unovčite.

Ljubav: Budite spremni za druženja i izlaske. Ukoliko ste se definitivno rastali sa partnerom, nećete dugo ostati sami. U vaš život ulaze dve osobe i na vama je da izaberete. Sve usamljene pripadnike ovog znaka očekuje mnogo novih udvarača. Ne budite neodlučni, sreća vam se osmehuje. Moguće je i pomirenje sa partnerom sa kojim ste dugo bili u zavadi, koje vodi u zajednički život.

Zdravlje: Pozitivne energije i raspoloženja vam neće nedostajati, ali obratite pažnju na oči.

RAK (22.6. – 21.7.)

Posao: U završnoj ste fazi jednog projekta. Sredinom nedelje ćete dobiti lepu informaciju ili ponudu o novom angažovanju. Više ćete biti u kontaktu sa svojim pretpostavljenim, što će vam doneti stabilan osnov za dalje napredovanje. Stiže više novca.

Ljubav: Prevazići ćete nesporazume koje ste imali sa partnerom. Neplanirani susret vodi ka pomirenju. Nova ljubav se rađa na radnom mestu. Bliskom prijatelju dolazi rođak ili poznanik iz daljine. To može biti Vaš budući partner. Dok nekome budete pomagali u bilo čemu, desiće vam se ljubav. Ovo će biti izuzetno buran mesec, sa puno dešavanja i novih početaka, kao i pomirenja.

Zdravlje: Tokom narednog perioda, neće se dešavati ništa što bi uzdrmalo zdravlje.

LAV (22.7. – 23.8.)

Posao: Ukoliko planirate da napravite neku promenu, započnete novi posao, tražite zaposlenje, osmehnuće vam se sreća. Zapažen uspeh ćete ostvariti preko službenog puta ili dogovora sa svojim pretpostavljenim. Preko sudske presude ili ugovora, očekujte odlične prilive novca. Moguće je da novac dođe i kao naplata već otpisanih dugovanja.

Ljubav: Iako će biti udvaranja sa više strana, nećete se lako odlučiti za ulazak u novu vezu. Imate neki svoj san, kakvog partnera želite i uskoro ćete ga dočekati. Dočekaćete i povratak osobe koja je od vas bila udaljena. U mnogim pripadnicima vašeg znaka žive topla sećanja na staru ljubav. Želja će vam se ostvariti, doći će do susreta i to kada budete u društvu svojih prijatelja. U braku nema nekih promena, jači ste nego ikada.

Zdravlje: Korigovanjem ishrane stabilizovaćete pritisak, ukoliko imate takvih problema. Inače vam se vraća vitalnost.

DEVICA (24.8. – 22.9.)

Posao: U ovom periodu trebalo bi da prikupljate potrebne informacije kako biste našli vama prihvatljiva rešenja. Sigurnim putem idete ka ostvarenju svojih planova, a u svemu ćete imati pomoć i podršku vama bliskih i dragih osoba, naročito žena. Nadajte se dobroj finansijskoj situaciji. Sve nekako ide na bolje.

Ljubav: Odlazak na put mogao bi vam doneti ljubav sa osobom koja nije iz vašeg mesta. Susret sa Strelcem koga upoznajete preko rođaka ili komšija, u potpunosti bi mogao da promeni vaš život. To je osoba o kojoj ste već imali prilike da nešto čujete, ali niste je zamišljali takvom kakva je. Sve vam se dopada, počev od izgleda pa na dalje. Sve više vam prija društvo zauzete osobe, sve je na vama.

Zdravlje: Vodite računa o ispravnosti namirnica koje unosite u organizam. Preterivanje u piću ne samo da vam škodi, već biste u bitnom momentu mogli da donesete potpuno pogrešnu odluku.

VAGA (23.9. – 23.10.)

Posao: Pred vama je period koji donosi stabilnost, jaku volju za dokazivanjem, ali i želju za kontaktima i komunikacijama sa osobama koje dele vaše mišljenje. Nervoza i napetost koji su vas pratili poslednjih meseci u potpunosti nestaju. Nesebičnu podršku ćete imati od žena. A u drugoj polovini nedelje, ponovo će vam se ukazati prilika za ostvarenja koja vam u proteklom periodu nisu išla na ruku.

Ljubav: Uspećete da prevaziđete probleme koji su postojali u vazi ili braku. Ako ste već rastavljeni od partnera, u ovom periodu ćete imati više sreće. On će vas potražiti, samo budite strpljivi. Starija osoba ne odustaje od vas. U vezi s njim bi moglo da dođe do potpunog ostvarenja i sigurnosti na ljubavnom planu. Ponovo vam se vraća interesovanje za izrazito crnu ili izuzetno šarmantnu osobu koju možete da sretnete na mestu za zabavu ili rekreaciju.

Zdravlje: Bilo bi poželjno da prekontrolišete štitnu žlezdu, ukoliko osećate bilo kakve smetnje. U suprotnom, puni ste elana.

ŠKORPIJA (24.10. – 22.11.)

Posao: Ovaj period je vrlo značajan za vašu karijeru. Trebalo bi da privodite kraju sve ono na čemu ste radili u proteklom periodu. Čime god da se bavite, bićete u situaciji da birate između dve podjednako dobre mogućnosti. Novac pristiže.

Ljubav: Preko posla kojim se bavite doći će do interesantnog kontakta sa osobom koja je zauzeta. Međutim, to bi mogao biti i neko ko je vrlo uspešan i cenjen preko posla kojim se bavi. U vezama koje traju, vreme je za dugoročne planove, a neki pripadnici vašeg znaka već započinju zajednički život sa partnerom. Najbolji kontakt ćete ostvariti sa partnerom iz vazdušnog znaka, Blizancima, Vagom ili Vodolijom. Radi se o energičnoj osobi koja voli sport. Ako ste u braku, posle dužeg vremena konačno nalazite zajednički jezik sa bračnim partnerom.

Zdravlje: Ako ste na vreme posetili zubara, puni ste energije i dobrog raspoloženja.

STRELAC (23.11. – 21.12.)

Posao: Do kraja nedelje ćete moći da ostvariti svoje namere i to zahvaljujući pomoći saradnika koji su vam i prijatelji. Lakše ćete doći do zaposlenja, ako radite na tome. Izbor najverovatnije neće biti baš po vašoj volji, ali vredi pokušati jer vreme radi za vas. Povoljan preokret po pitanju finansija. Veći dobici od većeg rada ili dodatnog posla.

Ljubav: Do poznanstva preko vama bliske osobe već je trebalo da dođe. Budite sigurni da ćete doživeti lepo iznenađenje, već pri prvom susretu s tom osobom. Ukoliko idete na put, moguće je novo poznanstvo sa uniformisanim osobama ili sportistima. Još ako se radi o uspešnim, na neki način poznatim osobama, biće ovo vrlo buran i interesantan period.

Zdravlje: Pratiće vas zadovoljstvo i lepo raspoloženje. Ipak nađite meru u svemu, potreban vam je i san.

JARAC (22.12. – 20.1.)

Posao: Sve što budete radili u tajnosti, doneće vam dobre rezultate. Ukoliko kroz posao kojim se bavite imate kontakt sa inostranstvom, ostvarićete uspešan službeni put. Preduzetnici mogu da se oporave kroz neku situaciju koju nisu iskoristili u prethodnom periodu. Ali i ostali treba da se osvrnu i iskoriste neku povoljnost.

Ljubav: Prati vas optimizam koji najavljuje lepa dešavanja na ljubavnom planu, bez obzira da li ste u vezi, braku ili ste sami. I sada ćete biti u prilici da birate između dva ili više partnera. Međutim, značajno mesto u vašem srcu zauzeće osoba od koje vas deli razlika u godinama. Moguće je pomirenje sa starim partnerom. Obnavljaju se i veze u kojima je rastanak trajao duže od mesec dana.

Zdravlje: Izuzetno se dobro osećate. Ako je već bilo nekih zdravstvenih poteškoća, naročito sa zglobovima, kičmom, zubima, situacija se poboljšava.

VODOLIJA (21.1. – 19.2.)

Posao: I dalje vas prati sreća u poslu. Ostvarićete bolje odnose sa svojim pretpostavljenima, čak biste mogli da ostvarite poslovnu saradnju koja bi vam svakako mogla doneti lepu nagradu. Krajnje je vreme da se posvetite onome što vam je značajno. Nastupa mnogo bolji finansijski period i mogućnost zarade preko privatnog posla.

Ljubav: U ovom periodu značajno mesto će imati tajne veze. Ako je u takvoj vezi došlo do razdvajanja, u maju možete da se pomirite i nastavite priču sa nekim Bikom, Devicom ili Jarcem. U vaš život se vraća markantna, pomalo „opasna“ osoba. Već ste bili u prilici da započnete ovu vezu, pa ako niste, sada je pravi trenutak za to. Ako ste u braku, biće više sklada i harmonije u odnosu sa partnerom.

Zdravlje: Osetljivi su vam grlo i disajni putevi. Zaštitite se na vreme.

RIBE (18.2. – 20.3.)

Posao: Spremnost na druženja i razgovore sa saradnicima,i poslovne i lične prirode, u toku naredne nedelje mogu vam otvoriti nova i bolja vrata budućnosti. Ukoliko se bavite privatnim poslom kada je novac u pitanju, budite potpuno bezbrižni. Imaćete dva značajnija dobitka. Zaokružujete jedan važan period na finansijskom planu. Ukoliko ste nezadovoljni platom, vreme je da potražite novi posao.

Ljubav: U prvoj polovini nedelje, počeli ste da se približavate početku veze sa stabilnom osobom, dobrog porekla. Ali i druge veze započete u ovom periodu imaju mogućnost lepog ostvarenja. Ako ste u dužoj vezi, pripremate se za ulazak u zajednički život. Možete ponovo da uspostavite kontakt sa bivšim partnerom.

Zdravlje: Obratite više pažnje na to šta unosite u organizam. Čaša tople vode, čim ustanete povoljno bi delovala na vaš stomak.

 

Izvor: http://www.novosti.rs/