Prskanje komaraca

Prskanje komaraca prethodnog vikenda dalo je određene rezultate, tako da sada komaraca ima još više, plus su još besniji. Poprskali su ih nekim jeftinim sranjem, pa su podigli i one mamurne, koji nisu imali u planu da izađu ovog vikenda. Sad ujedaju kao terijeri.

Za vreme Tita, kad sam ja bio klinac, preleti onaj avion iz 2. Svetskog rata, sav u rupama, obarali ga i Rusi i Nemci i lovci iz okolnih sela, jer im tera divljač a u njemu budženi motor od Lade Samare, a kad pusti onaj trag iz krila, druže, a ono neki Bugarski suzavac, pomešan sa wc sanitarom i nekim zaplenjenim švapskim bojnim otrovom. Mi deca odma’ vatamo maglu brzinim Juseina Bolta, jer ako ti ta špekcija padne na glavu, odmašćuje kosu, ubija ti vaške i perut i izvlači pramenove.

Ovi manje iskusniji koji pogledaju gore, imaju kokošije slepilo do kraja raspusta. Posle par dana otpadnu ti trepavice a obrve nalaziš u tanjiru ispred sebe. Taj majstor pilot se brišući spusti 2 metra iznad bandera, jasno ga vidimo da je izbacio lakat kroz prozorče, dere Zrenjaninsko pivo i čujemo da peva hitove Radeta Jorovića.

On nadleće, za par sekundi padaju komarci, muve, zolje, izvrću se miševi, pacovi, živina, sitna stoka i ostala nejač. U povratku pusti još jedan mlaz da očisti kerove i mačke od buva i krpelja. Tako dva puta u toku leta, i odma je utamanio viruse, to nam je ujedno bila vakcinacija protiv gripa, lepre, kuge, šuge i crvenog vetra.

Posle par dana oporavljamo pluća i ostale delove tela, vrapci se navarili, istripovali su da su belorepi orlovi, bapadaju koze i mačke iz vazduha, deca svetle u mraku, baba se dva dana mačuje sa saobraćajnim znakom ispred kuće. Tako da…. Jes’ bilo malo zajebano, al’ jebiga, nema komaraca.

  • Autor: Nebojša od Zrenjanina

Saznajte: Zašto komarci neke ljude ujedaju više nego druge

Možda vam se i ovo dopadne:

WEB PREPORUKE

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
ovde unesite svoje ime