Test koji će reći sve o vama

 

 

Da biste bolje upoznali sebe treba samo da prođete ovaj test.

Takve slike često koriste psiholozi da otkriju skrivene aspekte ljudske podsvesti.

Bitno je fiksirati  onaj odraz koji ste  zapazili kao prvi. Najverovatnije, za koju sekundu, uočićete i ostale oblike.

Za to vam je potrebno da samo pogledate sliku i ono što prvo vidite na njoj jeste rezultat testa, a objašnjenje slike ćete videti u produžetku.

 

 

 

Starica

Vi treba da slušate savete svojih roditelja. Svako u životu dođe u period kada su savet ili mišljenje bliske osobe vrlo važni. Neophodno je da budete veoma pažljivi, jer u ovom trenutku u vašem životu ima mnogo onih koji vam ne misle dobro i koji pokušavaju da vam zabiju nož u leđa.

Lice

Ako je lice prvo na čemu se zaustavio vaš pogled, to znači da vas očekuju ozbiljne životne promene. Pustite prošlost. Ona ne treba da vas drži. Treba da poverujete u sebe, svoju fortunu, i da prestanete da se bojite svega što je novo. Jedino će vaš novi kurs biti ispravan i on će vas dovesti do novog, srećnog života!

Reka

Često zavisite od mišljenja drugih i morate neprestano s tim da se borite. Vaš život je reka, a vi pratite njen tok. „Što lakše, to bolje“ – mislite vi. Čak nemate želju ni da nešto promenite u svom životu. Bojite se da se ne razočarate? Treba samo da pokušate da potpuno promenite život, i sreća će vam se osmehnuti. Budite odvažni!

Devojka

Lik mlade i lepe žene na slici predskazuje radost, bogatstvo, sreću, uspeh, blagostanje. Devojkama ovo obećava susret s voljenim muškarcem. A ako bolestan čovek vidi devojku, znači da će imati poteškoća u ozdravljenju.

 


Komentari

komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *