Test-iluzija: Šta ste prvo uočili na ovoj slici?

Podsvest može prikrivati dosta o nama. Da bismo saznali više o sebi, stvaraju se ovakvi testovi.

Oni pomažu određivanju trenutnog psihološkog stanja čoveka, određenih osobine ličnosti i slika našeg opažanja sveta. Pomoću ovakvih testova saznajemo dosta, ne samo o sebi, već i o drugima.

Takve slike često koriste psiholozi da otkriju skrivene aspekte ljudske podsvesti. Bitno je fiksirati onaj odraz koji ste zapazili kao prvi. Najverovatnije, za koju sekundu, uočićete i ostale oblike.

Danas vam nudimo da pređete zanimljiv test iluziju. Pogledajte ovu sliku. Šta ste na njoj prvo uočili?

Odgovor, šta označava vaš izbor, pronaći ćete ispod slike

Ako ste ugledali lobanju:

Uprkos zastrašujućem obliku, lobanja simbolizuje snagu. Spremni ste za nove izazove i pobede. U isto vreme ste vrlo svesni prolaznosti života i znate da svemu dolazi kraj.

Ne fokusirate se na materijalnom, za vas je bitan sam put, a ne rezultat. Baš zbog toga vama sve ide dobro. Mnogo ćete postići ako ne skrenete sa ovog puta.

Ako ste ugledali ženu:

Žena spuštene glave simbolizuje umor. Verovatno ste pomalo zbunjeni, i ne znate šta raditi dalje. Odmorite se, po mogućnosti ostavite nerešene stvari sa strane.

Sada niste u najpovoljnijoj situaciji da ih rešavate. Ne bi bilo loše promeniti sredinu, barem na nekoliko dana, i prikupiti snagu.

Verovatno, pored vas postoji osoba koja vam oduzima energiju. Napravite selekciju među onima koji vas okružuju, ne bojte se rastanka sa ljudima sa kojima ne postoji kvalitetan odnos.

Možda vam se i ovo dopadne:

WEB PREPORUKE

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
ovde unesite svoje ime