Test: Izaberi svoj put

Pogledajte ova vrata, koja otvaraju sve moguće puteve. Ne razmišljajući, odaberite jedna koji su vam zapala za oko i dušu

Test: Izaberi svoj put

Evo šta vrata koja ste odabrali govore o vama:

1. Ako ste odabrali vrata br. 1
Izabrali ste put slobode. Bitni su vam sloboda i prostranstvo. Vi ste kreator svog života. Pre nego što donesete bilo kakve zaključke, uzimate u obzir sve moguće varijante za rešenje određenog problema. Uporni ste, i skoro uvek ostvarujete svoje ciljeve. Znate mudro iskoristiti svoje vreme i uživati u radostima života.

2. Ako ste izabrali vrata br. 2
Vaš put – to je vaš mali lični svet gde nema mesta za suvišne ljude. Vama je lična samoća komforna. Volite da putujete sami i posećujete različite događaje. Nema potrebe za dadiljom, ili za sagovornikom. Vi zaista volite svoje prijatelje, ali sa vremena na vreme, vama je, kao gutljaj vode, neophodan lični prostor.

3. Ako ste odabrali vrata br. 3
Očekuje vas more boja i pozitivnosti. Ne zamišljate svoj život bez avantura, lepote i strasti. Ne možete da podnesete dosadu. Večiti ste učenik i pridržavate se principa: „ceo vek živi – ceo život uči“. Veoma ste radoznali, i bukvalno sve kod vas izaziva mnoštvo pitanja.

4. Ako ste odabrali vrata br. 4
Sudeći po onome koji ste put odabrali, čeka vas more uzbudljivih događaja. Vi praktično uvek razmišljate o budućnosti i pokušavate isprobati uvek nešto novo. Možda ste, čak, malo impulsivni, i retko razmišljate o mogućim posledicama svojih postupaka. Vi ste neka vrsta „prekršilaca pravila“, ali okolina se divi vašoj harizmi i ljubavi ka uzbuđenjima.

5. Ako ste odabrali vrata br. 5
Vaša vrata su otvorena za sve zainteresovane. Za vas su bitni mir, spokoj i prirodna lepota. Vas zanima, ne samo cilj, koliko put prema njemu. Plivate nizvodno i pokušavate po svaku cenu sačuvati stabilnost. Vi ste pravi majstor da izbegnete dramu.

6. Ako ste odabrali vrata br. 6
Izabrali ste put mira i spokoja. Samoća, tišina i opreznost- verni pratioci na vašem životnom putu. Pridržavate se principa: „Stari prijatelj bolji je od dva nova“. Pravi ste tragač za istinom. U stalnoj ste potrazi za smislom života. U toku celog svog života otvoreni ste za nova saznanja. U izvesnoj meri ste filozof i mislilac.

Prođite, takođe, i test koji određuje vaše psiho-emotivno stanje u ovom trenutku.

Možda vam se i ovo dopadne:

WEB PREPORUKE

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
ovde unesite svoje ime