Šta ste prvo ugledali na slici. Test je tačan 98%!

Takve slike često koriste psiholozi da otkriju skrivene aspekte ljudske podsvesti. Bitno je fiksirati onaj odraz koji ste zapazili kao prvi. 

Za to vam je potrebno da samo pogledate sliku i ono što prvo vidite na njoj jeste rezultat testa, a objašnjenje slike ćete videti u produžetku.

Šta ste prvo ugledali na slici. Test.

Odgovor:

Jabuka – ona je simboli života, mudrosti i zdravlja.

Jabuka predstavlja potpunost, apsolutnost i jedinstvenost. Vaš izbor ukazuje na to da ste osoba puna života, srećna u ljubavi i veselog duha. Polovina jabuke koju ste primetili nagoveštava kratku, ali strastvenu avanturu koja vas očekuje!

Leptir – simbolizuje u vašem životu nešto radosno, novo. Skinućete uskoro sa sebe breme koje vas odavno opterećuje. Osetićete kako ste mladi i bezbrižni, uživaćete u sreći svog postojanja. Čeka vas sreća u ljubavi, uživajte u potpunosti!

Nož Ako je nož bio prva stvar koju ste primetili, to ukazuje na potrebu za promenama u vašem životu. Vreme je da odsečete nešto staro i uklonite izazove ili veze koje vas više ne služe.

Gusenica – Na kraju, ukoliko je gusenica bila prvo što ste primetili, to govori o vašem strahu i zbunjenosti. Simbolizuje nagomilane obaveze, sitne probleme i prepreke.

Možda vam se i ovo dopadne:

WEB PREPORUKE

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
ovde unesite svoje ime