Priča o Kijanu Rivsu

„Većina ljudi me znaju, ali ne znaju moju priču. Kada sam imao tri godine moj otac (inače narko diler) je napustio moju porodicu. Išao sam u četiri različite srednje škole i borio s disleksijom, čineći svoje obrazovanje većim izazovom nego što je za većinu. Na kraju sam napustio gimnaziju bez diplome.

Kada sam imao 23 godine, moj najbolji prijatelj River Feniks se predozirao. Godine 1998., upoznao sam Dženifer Simi. Zaljubili smo se i godinu dana kasnije, Dženifer je zatrudnela. Nažalost , nakon osam meseci, naše dete je rođeno mrtvo. 18 meseci kasnije, Dženifer je poginula u saobraćajnoj nesreći. (Otada, po rečima njegovih prijatelja, Rivs izbegava ozbiljnije veze i bilu kakvu priču o zasnivanju porodice).

Za vreme snimanja Matrixa moja mlađa sestra je imala leukemiju. Sestra se srećom oporavila, što je jedna od retkih svetlih tačaka u mom životu..“

Posle toga Kijanu Rivs je donirao 70% svoje zarade iz filma Matrix bolnicama koje leče leukemiju. Njega ne viđate u trač rubrikama, nema vilu na Beverli Hilsu (šta će mi prazna kuća, kad u stanu imam sve što mi treba, kaže on), nema telohranitelje i ne oblači dizajnersku odeću. Vozi se podzemnom železnicom.

Kolege ga obožavaju, odrekao se ogromne sume u korist tima za specijalne efekte koji je radio na “Matriksu” što je objasnio rečima da njima pripada najveća zasluga za uspeh filma.

Nikada ne priča o tome, ali oni koji ga poznaju kažu da je milione dolara darovao u humanitarne svrhe.

Možda vam se i ovo dopadne:

WEB PREPORUKE

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
ovde unesite svoje ime