Poštujem žene starije od 40 godina: One zrače ponosom!

Jedan je stariji, iskusni (PAMETNI) muškarac rekao: Što sam stariji, to više poštujem žene starije od 40 godina. Evo nekoliko razloga:

Žena starija od 40 godina te nikada neće probuditi usred noći da bi te pitala: “O čemu trenutno razmišljaš?“… jednostavno je ne zanima.

Kada žena starija od 40 godina ne želi da gleda utakmicu, ona ne sedi pored tebe kukajući. Ona će se zabaviti nečim drugim, nečim zašta je raspoložena. A većinom je to nešto mnogo zanimljivije od utakmice.

Žena starija od 40 samu sebe dovoljno poznaje, da bi znala, ko je, šta je, šta želi. I od koga želi.

Samo mali broj žena starijih od 40 zanima šta ti misliš o njima. Žene starije od 40 zrače ponosom.

Retko će ti napraviti scenu usred opere ili ekskluzivnog restorana. Ali ako si zaslužio, neće oklevati da te upucaju iz pištolja ako su sigurne da bi mogle proći nekažnjeno.

Sa godinama žene postaju vidovite. Ženi starijoj od 40 ne trebaš da govoriš o tome šta si uradio – ona već zna!

Žena starija od 40 izgleda sjajno kada nanese drečavo crven karmin, što ne može da se tvrdi za većinu mlađih Žena i Drag – kraljica.

Čim muškarac dobije prve bore, za njega je žena starija od 40 godina daleko seksipilnija od mlađe. Starije žene su iskrenije i otvorenije. One ti kažu pravo u lice, kada se ponašaš kao idiot. Nikad ne moraš da se pitaš na čemu si kod nje.

Da, mnogo je razloga zašto poštujemo žene starije od 40 godina.
Na žalost obrnuto ne važi…

Na svaku sjajnu, inteligentnu, vrelu ženu stariju od 40 dolazi jedan “ostatak nečijeg” debelog stomaka u žutom šortsu koji zbog dvadesetdvogodišnje konobarice pravi majmuna od sebe.

Čitajte još: Žene posle 40. Za njih život tek počinje.

Možda vam se i ovo dopadne:

WEB PREPORUKE

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
ovde unesite svoje ime