Mačija terapija: Kako lečiti određene bolesti uz pomoć mačke

Jednog dana, u Londonu, u institutu koji se bavi proučavanjem terapija primenjenih na ljudima, mačka po imenu Marta je ušetala u laboratoriju. Dok je prolazila pored generatora niske frekvencije, senzori su se uzbunili.

Naučnici su potom izmerili elektromagnetno polje mačke i shvatili da mačka može zameniti skup generator – njeno polje je bilo jače. Niska frekvencija struje koristi se za tretiranje hroničnih upala.

Nakon ovog neočekivanog rezultata, odlučili su se na eksperiment: jedna grupa ljudi je tretirana generatorom niske frekvencije, dok je druga grupa tretirana uz pomoć mačke. Rezultat? Oni koji su podvrgnuti „mačijoj terapiji“ su svi bili izlečeni, dok je u drugoj grupi samo polovina pacijenata ozdravila.

Mačje krzno stvara niskofrekventnu struju, dok kontakt između dlake stvara snažno električno polje. Ove struje mogu delovati na upalne procese i ubijati mikrobe. Osim toga, jedna mačka može zameniti do 5 modernih generatora niskofrekventne struje. Samo životinja ne trpi nikakvu štetu i zna kada da završi sesiju i brine se o sebi.

Terapija je posebno efikasna za tretiranje zglobova i ginekoloških problema. Žene mogu jednostavno staviti mačku na stomak, maziti je dvadesetak minuta kako bi postigle terapeutski efekat.

Terapija „dodir mačke“ poboljšava cirkulaciju krvi i regeneriše tkiva. Masaža koju mačke prave svojim kandžama zapravo deluje na refleksne tačke, slično akupunkturnim iglama.

Treba napomenuti da i predenje mačke (zvučna terapija) ima svojstva. Predenje je jače od ultrazvučne terapije (mačka prede i da bi se izlečila, osim što prede od zadovoljstva). Frekvencijski pojas preenja (25 – 50 Hz, sa vrhovima do 150 Hz) jača kosti, poboljšava cirkulaciju mozga, stabilizuje krvni pritisak i rad srca.

Mačke znaju kako da transformišu energiju bolesti, kako da razmene svoju energiju sa ljudskom (energija mačaka je veoma slična ljudskoj).

Postoje „jin“ bolesti sa manjkom energije (neplodnost, artritis, hipotenzija, hronični umor), gde se životinja postavlja tako da je glava levo, a zadnji deo tela desno. Bele mačke su pogodnije za ove bolesti.

Za „jang“ bolesti (hipertenzija, srčani i moždani udar), mačka se stavlja u obrnuti položaj; crne mačke su pogodnije za ove bolesti. Sive i tigraste mačke su „univerzalne“ i leče sve, dok riđe mačke svoje ljude ispunjavaju pozitivnom energijom.

Postoji i teorija da je mačka jedina životinja sposobna apsorbovati manju količinu negativne energije, što je razlog što često vidimo mačke pored računara i uređaja. Na kraju krajeva, mačka oseća kada se u određenoj tački ljudskog tela menja energetski potencijal i, oslanjajući se na to, uravnotežava ljudski energetski sistem.

Terapija mačkama može otkriti unutrašnje podlive, da ne pominjemo obnavljanje ćelijskih promena. Oni koji vole mačke, zapravo ređe posećuju lekare od onih koji ih izbegavaju.

Nemoguće je naterati mačku da tretira svog vlasnika; mora postojati ljubav i poverenje između njih dvoje; mačke su vrlo osetljive na to kako se prema njima postupa. Mačka je spremna i da umre ako je njen vlasnik akumulirao previše negativne energije…

Autor: Dina Cobo

Žene koje vole mačke: Jako su odgovorne i imaju veliko srce

Možda vam se i ovo dopadne:

WEB PREPORUKE

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
ovde unesite svoje ime