Kratak psihološki test

Kratki psihološki test koji će za minut ispričati o vašem zivotu.

Pogledajte sliku. Šta ste prvo ugledali na njoj? Proverite rezultat, i saznajte šta simbolizuje vaš izbor.

Kratak psihološki test

Lice.

U vašem životu su na pomolu velike promene. Oslobodite se svih okova, svim sidrima prošlosti  odsecite užad i poravnajte jedra. Izabrali ste pravi kurs za srećan život.

Cveće.

Ako ste prvo ugledali cveće, sve čestitke. To označava da će se u vašem životu pojaviti mala (a možda i veća) pobeda. Ovo može biti uspeh na poslu, povišica, nagrada, a možda ćete dobiti na lutriji.

Naga devojka.

Ona u ovom testu simbolizuje nove društvene veze. Čekaju vas nova veoma važna poznanstva, zato, ako vas neko poziva da se sastanete, uradite to, novo poznanstvo biće veoma bitno za vas.

Insekti.

Uočili ste bubice na slici? One donose sreću. Možda za probleme, koje su za vas predstavljali teret – pronaci ćete rešenje.

Takođe, i za  one  preteće velikom uspehu u finansijskom sektoru, za  sklopljene pogodbe, odlične rezultate rada, poslovan uspeh.

Možda vam se i ovo dopadne:

WEB PREPORUKE

1 KOMENTAR

  1. PA DA KAZAM DEKA SEKOJ COVEK SO SVOJOT LIK SE OPISUVA SAM SEBESI INAKU SEKOJA ZENA MOZE DA BIDE I ANGEL I GAVOL JAS TAKA MISLAM…///INAKU NA SL. VIDOV DEKA NA NOSOT IMA SVITKANA GOL. ZENAI KOSATA KAKO,LOZANKA OD LISJA I CVETOVI NE MI E JASNA BAS SLIKATA STO PRETSTAVUVA ODSTRANA GLEDANO POZZZZ.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
ovde unesite svoje ime