Izaberite drvo, a mi ćemo vam reći kako vi umete da volite

Svako od nas ima svoj karakter, osobine, koje se najbolje pokazuju u odnosu prema voljenoj osobi. Da bismo razumeli šta radimo ispravno, a šta naprotiv, šteti odnosima, ponekad je potrebno bolje upoznati sebe.

Pripremili smo za vas test koji se sastoji od jednog pitanja i koji će ispričati o tome kako se vaša ličnost razotkriva u ljubavi.

Izaberite drvo koje vam se svidelo na prvi pogled, a dole ispod slike, pogledajte odgovor koji definiše vašu ličnost:

1. Vi ste veoma emotivna i ekspresivna ličnost, koja može lako da plane, ali isto tako i da se smiri. U odnosima vi pokušavate da zaintrigirate i privučete pažnju. U vašem odnosu ne ide sve glatko, ponekad se posvađate sa partnerom. Ali, te nesuglasice samo jačaju vašu vezu, i dolazite do kompromisa.

2. Vi ste osoba koja teži ka redu i savršenstvu. Imate stroga pravila kojima se rukovodite kroz život. Vi ste nekonfliktni, ali spremni da uzvratite. U odnosima sa voljenom osobom težite liderstvu, ali ako to ne postignete, onda postajete ravnopravni partner, na kojeg se uvek može osloniti u teškim trenucima.

3. Vi ste nežna i meka osoba koja voli romantiku. Mnogo se koncentrišete na sebe, ali možete ponekad poslušati i mišljenje drugih. Pokušavate pronalaziti kompromise. U odnosima tražite jakog partnera. Puni ste ljubavi i energije, koja gasi sve negativne emocije i donosi mir vama, i onima koji vas okružuju.

4. Vi ste razumna i uporna osoba. Ignorišete tuđe mišljenje i niste skloni da verujete autoritetima. U odnosima sa suprotnim polom, pokušavate da napravite neki plan za budućnost i postepeno ga sprovodite. Vama odgovara dobra, jaka ličnost koja će vas podržavati i pomagati u bilo kojim poduhvatima.

5. Ovakav oblik drveta biraju jake i odlučne ličnosti, ali koje su, u dubini duše, veoma romantične i nežne. Sigurni ste u sebe, uporni, izdržljivi i razumni. U odnosima sa suprotnim polom najčešće vi preuzimate inicijativu na sebe. U porodici su, osobe kao što ste vi, pouzdane i kreativne. Vi nikad nećete dozvolite da monotonija ugasi emocije u vašoj zajednici.

Možda vam se i ovo dopadne:

WEB PREPORUKE

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
ovde unesite svoje ime