Deset zanimljivih činjenica o osobama rođenim u oktobru

Osobe rođene u oktobru vrlo su romantični, ali i vrlo odgovorni poslovni ljudi. Svojim šarmantnim stavom sposobne su osvojiti svačije srce. Donosimo deset zanimljivih činjenica o osobama koje su rođene u ovom mesecu.

1. Sportski su nastrojene

Kao i osobe rođene u septembru, osobe rođene u oktobru takođe su vrlo sportski tipovi. Naime, što je više majka tokom trudnoće izloženija letnjim sunčevim zracima, to će više pogodnosti vitamina D uticati na njeno još nerođeno dete. Upravo je jedna od tih pogodnosti rast kostiju i mišića.

2. Njihov je cvet rođenja neven

Neven je biljka koja može narasti do 60 centimetara i koja je cenjena zbog svoje lekovite moći. Tako se neven često koristi za ublažavanje posekotina, opekotina, rana, pa čak i za ugrize ili ubode insekata.

3. Romantični su

Osobe rođene u oktobru vrlo su šarmantne te su vrlo dobri romantični partneri. Njima vlada Venera, stoga stvaraju sklad i poznate su kao “mirotvorci”.

4. Ili su Vage ili su Škorpije

Oni koji su rođeni pre 24. oktobra po horoskopu su Vage. Oni su uravnotežene i društvene osobe, dok su oni rođeni krajem meseca Škorpioni. Oni su vrlo strastveni, odani, ali i poprilično tvrdoglavi.

5. Poslovno su orijentisani

Marljive su i odlučne osobe, vrlo su poslovno orijentisane. Kada nešto započnu, to onda moraju i dovršiti.

6. Njihovo kamenje rođenja su opal i turmalin

Opal se često povezuje sa srećom. No, prema legendi, one koji nose opal, a nisu rođeni u oktobru snaći će nesreća. Za turmalin se pak smatra kako štiti od loše energije i negativnih misli.

7. Jako dugo žive

Ljudi koji su rođeni između septembra i decembra češće žive i više od 100 godina. No, upravo oni koji su rođeni u oktobru imaju najbolje šanse da dožive jako duboku starost.

8. Harizmatični su

Osobe rođene u oktobru jako su harizmatične. Svojim šarmantnim stavom sposobne su osvojiti svačije srce. Upravo zbog svoje harizme osobe rođene u oktobru vrlo su popularne i svi žele biti njihovi prijatelji.

9. Iskreni su i cene istinu

Osobe rođene u oktobru vrlo su iskrene i drže se istine. S njima ćete uvek znati na čemu ste i neće vas ogovarati iza leđa. Takođe, imaju “šesto čulo” za otkrivanje laži i nanjušiće ako prema njima niste iskreni. Budući da su uvek iskrene prema vama, jednaku dozu iskrenosti očekuju zauzvrat.

10. Kreativni su

Osobe rođene u oktobru kreativni su umovi. Njihova kreativnost vrlo im je korisna u životu, posebno u radnom okruženju. Kreativnost je razlog zbog kojeg su osobe rođene u 10. mesecu uspešne na području umetnosti i dizajna.

Još: 6 naučnih činjenica koji dokazuju da su novembarska deca posebna

Možda vam se i ovo dopadne:

WEB PREPORUKE

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
ovde unesite svoje ime