11.11 Najsrećniji dan u godini

Danas je jedan od energetski najmoćnijih dana u godini, odnosno dan kada imamo najviše šansi da nam se želje ostvare!

Naime, 11. novembar, odnosno 11. 11, predstavlja niz četiri jedinice, koja je u tarotu i numerologiji predstavljena kao mađioničar, odnosno neko ko ni iz čega stvara magiju.

Sa nizom brojeva 11-11 snaga ovog broja se doslovce učetvorostručuje, te se veruje da je današnji dan idealan da u njemu postavite ciljeve i poželite želje, koliko god nemoguće zvučali!

Univerzum će vas čuti i pomoći će vam da svoje snove i težnje pretvorite u realnost! Dovoljno je da u svemir pošaljete svoju želju uz veru da će vam se ista ostvariti i da ćete imati pomoć sudbine.

Trudite se da danas izbacite skeptične, negativne misli i da se oslobodite brige. Neka vam ovo bude prijatan, relaksiran dan u kome ćete pronaći dovoljno vremena za sebe, svoj užitak i svoje pozitivne misli.

Budite fokusirani na svoje želje, ali razmišljajte i o tome zašto to želite, te kako ćete se osećati kada vam se ona ostvari. Do detalja zamislite sve ono što će se dešavati kada vaša želja postane java – to će doprineti tome da vaša želja postane jasnije, što dalje implicira ubrzanjem manifestacije.

Dakle, danas ne oklevajte – već poželite sve što vam padne na pamet!

Čitajte još: Magično vreme 11:11

Možda vam se i ovo dopadne:

WEB PREPORUKE

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
ovde unesite svoje ime