Čišćenje jetre suvim grožđem. Efikasna metoda ruske tradicionalne medicine.

Postupak čišćenja i detoksikacije jetre uz pomoć suvog grožđa (pored čišćenja organizma pirinčem), je jedan od najefikasnijih metoda oporavka organizma i oslobađanja od hroničnih bolesti i toksina, jer sama zatrovanost organizma sprečava aktiviranje mehanizma samoizlečenja, a takođe značajno smanjuje efikasnost lekova kao i recepata tradicionalne medicine.

Jetra, u našem organizmu ima ulogu fabrike krvi. Takođe pomaže jačanju i stimulaciji varenja u organizmu. Jetra obavlja još jednu važnu funkciju: ona čisti krv i eliminiše sve toksine i nečistoće iz nje. Otuda je jasno da je čista jetra – zdravlje, vitalnost, energija, lep izgled i dobro raspoloženje.

Čišćenje jetre suvim grožđem počnite odlazkom na pijacu ili prodavnicu zdrave hrane, da biste izabrali pravo suvo grožđe.

Ovo je veoma važno. Kvalitetno suvo grožđe je bez sjaja, naborano, ne previše mekano, ali nije ni tvrdo. Bobice moraju da budu očuvane bez oštećenja. Dobro suvo grožđe mora da bude tamno ili braon boje (ako je u pitanju svetla sorta grožđa – onda je svetlo braon boje).Takodje postoji i crno suvo grožđe plavičaste nijanse, koje se dobija iz tamnih sorti vinove loze. Idealno je, ako ga možete pronaći , grožđe sa „repićima“ – jedan od glavnih pokazatelja prirodnosti suvog grožđa.

Kada ste izabrali pravo suvo grožđe – možete početi sa pripremom sredstva za čišćenje jetre.


Čišćenje jetre suvim grožđem-priprema

Natopite pola čaše suvog grožđa na 15 minuta u toploj vodi, zatim ga dobro isperite pod mlazom vode.

Stavite oprano suvo grožđe u čašu i napunite je prokuvanom vodom do vrha. Poklopite i ostavite do sledećeg jutra.

Sledećeg jutra, na tašte, popijte napitak i pojedite grožđice.

Ovaj postupak se obavlja 4 dana zaredom, svaki mesec.

Možda vam se i ovo dopadne:

WEB PREPORUKE

4 KOMENTARA

 1. postovana,
  hvala na divnim i korisnim savetima i recepturama za spravljanje lekovitih napitaka, krema i ostalog…
  ja imam problem sa stitnom zlezdom imam Hasimoto valjda usporen rad pijem Eutirox i ugojila sam se a nikako ne mogu da smrsam tek po par kilograma i stane

  ima li nekih biljcica i prirodnih lekova za spas stitne zlezde
  hvala
  svako dobro

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
ovde unesite svoje ime