Pogledajte svoj palac na ruci. Kakav je?

Biolozi tvrde da ljudi, sa različitom proporcijom dužine prstiju i njihovih falangi, imaju različit karakter. Pogledajte svoj palac.

Koja je varijanta od ponuđenih na ovoj slici najsličnija vašem palcu?

Pogledajte svoj palac na ruci.

A. Donja polovina palca duža od gornje.

Ako vaš palac izgleda kao ova varijanta, znači da ste pouzdan partner, vredan poverenja. Veoma ste pažljivi i gledate na stvari objektivno, bez pristrasnosti. Ne volite da žurite, već uživate u laganom ritmu i i promišljeno.

Ne podnosite pritisak, pogotovo onaj koji traje duže vreme. Zato vam partneri cmizdavci definitivno ne odgovaraju, kao ni perfekcionisti.Vi ste čovek koji preferira pre“propustiti priliku“, nego juriti za nepoznatim i nedostižnim prostranstvima.

B. Obe falange palca imaju otprilike istu dužinu.

Veoma ste pragmatična osoba. Sviđa vam se kad u životu imate dosta planova i kad sve ide po ranije osmišljenom scenariju. Jedino se u ovakvoj situaciji možete osećati mirnim. Vi ste jedan od onih koji dozvoljavaju sebi živeti u trenutku.

Svoja osećanja ne iznosite na videlo, u svakom slučaju, dok se ne uverite kuda to vodi. Vi ste poprilično tajanstvena, radoznala i zanimljiva osoba. Sa vama, zasigurno, ima o čemu da se priča.

C. Gornja falanga palca duža od donje.

Ako pokazujete znak „OK“ i vidite da je visina gornje falange primetno veća nego donja, znači da se u ljubavi ponašate ludački.

Kada se zaljubljujete u nekoga, ostatak sveta za vas prestaje da postoji. Spremni ste za voljenu osobu zaboraviti na sve na svetu. U vezi imate vatrenu strast.

Možda vam se i ovo dopadne:

WEB PREPORUKE

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
ovde unesite svoje ime