Originalan i praktičan osveživač vazduha u toaletu i kupatilu

Još jedan koristan savet od posvećen održavanju čistoće u kući. Ovaj put – osveživač vazduha za toalet i kupatilo. Mislim da ne postoji posebna potreba pričati o održavanju svežeg vazduha u ovoj maloj, ali veoma važnoj za sve nas prostoriji.

Sigurno ćete reči da su danas police supermarketa popunjene različitim osveživačima vazduha i da nema potrebe zamarati se ovim. Sve je ovo svakako tačno, ali ovaj savet ne zahteva velike troškove a i veoma je praktičan.

Osvezivač vazduha u toaletu napravljen od paste za zube

Sve je veoma jednostavno.

Uzmite pastu za zube srednje veličine. Najobičniju, najeftiniju, recimo sa ukusom mente. Probušite je na nekoliko mesta i stavite u vaš vodokotlić. Tako, pri svakom puštanju vode, pasta će se pomalo ispirati iz tube, a sa njom će izlaziti i aromatična voda sa mirisom mente. 

Kao što verovatno i sami pretpostavljate, miris vode će zavisiti od vrste paste za zube, koju izaberete. Ako vam dosadi miris mente, uvek ćete moći da ga zamenite sa drugom aromom, odnosno drugom pastom za zube.

Probajte. Savet je isproban i ispostavio se da odlično vrši svoju funkciju (osvežava i čisti), i da je mnogo jeftiniji od kupovnih osveživača vazduha za toalete i kupatila.

Možda vam se i ovo dopadne:

WEB PREPORUKE

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
ovde unesite svoje ime