Šta prsti na nogama mogu reći o vašem karakteru

Svima je poznata izreka – oči su ogledalo duše, ali ako hoćete da saznate nešto više o čoveku, njegovom karakteru i osobinama,  pogledajte u njegova stopala, odnosno prste. Naime, čitanje ličnosti iz stopala, praksa je koja se u Kini i Indiji praktikuje više hiljada godina, a korene vuče iz verovanja da su naša stopala ogledalo ostatka duše i tela.

Oblik prstiju na nogama i karakter čoveka.

Pogledajte i uporedite svoje, ili prste druge osobe sa slikom ispod.

Oblik prstiju na nogama i karakter čoveka

Primer br. 1

Ukazuje na kreativnu ličnost. Osobe sa ovakvim oblikom prstiju veoma su pametne, i uvek pronalaze kreativna rešenja za bilo koji problem. Ipak, ponekad zbog nesigurnosti u sebe, ostavljaju već započeta dela na pola puta.

Primer br. 2

Osobe sa ovakvim oblikom prstiju su energični i imaju stvaralački potencijal. Uvek mogu stati iza onog u šta zapravo veruju.

Primer br. 3

Pokazatelj liderskih osobina. Glavni cilj ovih ljudi – uspeh u karijeri. I samo jedna stvar može ga izbaciti iz koloseka… To je neverovatni perfekcionizam! I još jedan zanimljiv podatak: neke indijske legende kazuju o tome da majke nisu dozvoljavale sinovima da se žene ženama kod kojih je drugi prst na nogama bio duži od ostalih. Smatrali su znakom zapovedačkog karaktera.

Primer br. 4

Za ovakve ljude najveća vrednost je porodica i bliski prijatelji. Vlasnike ovakvog oblika prstiju odlikuje sposobnost da slušaju druge i gotovo se identifikuju sa sagovornikom. Ponekad sve primaju k srcu, tako da im ovakva empatija često nije od koristi.

Primer br. 5

Govori o ambicioznosti, ali ne i želje preuzimanja odgovornosti. Čovek sa takvim prstima na nogama je zabavan i privlačan, ali veoma često i naivan kao malo dete.

Možete dosta saznati o čoveku, pogledavši i njegove prste na rukama.

Možda vam se i ovo dopadne:

WEB PREPORUKE

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
ovde unesite svoje ime