Kako pravilno nositi prstenje. Privucite u svoj život sreću i izobilje!

Kako pravilno nositi prstenje.

Prsten je odličan aksesoar koji može dopuniti izgled bilo koje žene ili muškarca. To nije samo ukras, već i drevna amalija čovečanstva koja pomaže u zaštiti od negativnih uticaja.

Celo naše telo je protkano meridijanima, a energija, koja se kreće po njima, dospeva do nas, kroz naše udove. Prstenje na rukama štite nas od neželjene energije.

Stručnjaci u oblasti astrologije i hiromantije, tvrde da je svaki prst povezan sa određenom planetom. Ako staviti prsten na optimalni prst, on će pomoći u pronalaženju onoga što želite

Stavivši prsten na kažiprst, aktivirate Jupiter. On je odgovoran za vlast. Pri tome, čovek postaje sigurnije u sebe, svrsishodan, sa više samopuzdanja. Takođe, Jupiter je planeta sreće, optimizma, uspeha i velikodušnosti.

Srednji prst (planeta Saturn ) odgovara za uspomenu dutu nasleđem. Na srednjem prstu nosite prsten koji ste dobili po nasledstvu. Prsten na njemu čini čoveka još jačim.

Da aktivirate energiju vazduha (planeta Sunce), stavite prsten na domali prst. Ovo će vam darovati inspiraciju i povećati umetničku kreativnost.

Ako nositi prsten na domalom prstu, poklonjen od bliskog čoveka, ovo će pomoći poboljšanju međusobnih ličnih odnosa.

Prsten na malom prstu je odgovoran za enrgiju vode (planeta Merkur). Ovo je simbol nezavisnosti čoveka, ili želje za nezavisnošću. Takođe, Merkur promoviše mentalnu aktivnost, i poboljšava intelektualnu energiju.

Možda vam se i ovo dopadne:

WEB PREPORUKE

2 KOMENTARA

  1. Kakvo lupetanje! Samo par stvari, prvo zavisi koja je ruka u pitanju leva ili desna, drugo Sunce nikako ne može biti vezano za element vazduha, Merkur je element vazduha, a ne vode, itd. Strašno! Čitajte, istražujte malo pre nego što još više unazadite ovaj narod. Neobrazovanja je ionako previše.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
ovde unesite svoje ime