7 laganih filmova da se opustite i zaboravite na sve.

S vremena na vreme, svi imamo potrebu da se ulenjimo, pa jednostavno, želimo da se zavalimo na kauč i pustimo neki film da bismo se oslobodili napetosti nataložene tokom radne nedelje.

Baš za ovakve slučajeve, pripremili smo za vas listu laganih i pozitivnih filmova

Komplikovano je 

(It’s Complicated)

Džejn ima troje odrasle dece, pekaru u Santa Barbari koja dobro posluje i prijateljski odnos s bivšim mužem Džejkom. Deceniju posle njihovog razvode, jedna obična večera pretvara se u nešto nezamislivo – ljubavnu aferu.

Žrtve ove obnovljene romanse postaju Džejkova mlada žena i Adam, sveže razvedeni arhitekta koji počinje da se zaljubljuje u Džejn. Može li ljubav da bude slađa drugi put?

Duhovita, inteligentna, šarmantna i osvežvajuće zrela komedija rediteljke Nensi Mejers dokazuje da je sve u vezi s ljubavlju i razvodom i sve ono između… Pa, komplikovano.

Mi smo Milerovi 

(We’re the Millers)

Urnebesna američka komedija iz 2013. godine.

Dejvid je sitni diler opojnih narkotika koji ima svoje principe, svoju „robu“ nikada ne prodaje deci. Međutim, sve kreće naopako…

On na teži način uči da loša dela ipak ne prolaze nekažnjeno. Opljačkan je, a oni koji su mu ukrali drogu i keš ostavljaju ga na milost njegovom snabdevaču. Kako bi mogao da se povrati, Dejvid mora da smisli plan.

On izmišlja porodicu. Za svoju kao ženu uzima komšinicu, striptizetu Rouz, a sin mu je Keni, koji želi da postane njegova mušterija, dok je ćerka buntovnica Kejsi. I tako nastaju „Milerovi“…

Beba Bridžit Džons

(Bridget Jones’s baby)

Posle raskida s Markom Darsijem (Firt), Bridžitin (Zelveger) “srećni do kraja života” plan nije krenuo kako treba. Ponovo sama u četrdesetima, ona odlučuje da se fokusira na svoj posao kao top producenta vesti i da se okruži starim i novim prijateljima.

Konačno, Bridžit drži sve pod kontrolom. Šta može da pođe naopako? Onda će se njen ljubavni život preokrenuti i upoznaće markantnog Amerikanca po imenu Džek (Dempsi), udvarača koji je potpuno drugačiji od g. Darsija.

U neočekivanom preokretu, ona će ostati trudna, ali postoji začkoljica… može samo 50 posto da bude sigurna ko je bebin otac.

Nedodirljivi 

(Intouchables)

Reditelji Erik Toledano i Olivije Nakaš pretočili su u film istinitu priču o bogatom aristokrati Filipu koji nakon nesreće na paraglajdingu postaje kvadriplegičar. On unajmljuje mladića po imenu Dris kao negovatelja. Budući da je Dris iz radničke porodice i da je nedavno pušten iz zatvora, on je, ukratko, najmanje pogodan kandidat za taj posao.

Njih dvojica spojiće Vivaldija i „Earth, Wind and Fire“, elegantnu dikciju i ulični žargon, odela i trenerke… Dva će se sveta sukobiti i pomiriti, iz čega će se izroditi prijateljstvo koje je suludo, komično i snažno jednako koliko i neočekivano. Biće to jedinstvena veza koja će ih zaista učiniti nedodirljivim.

Vegas za dvoje

(What Happens In Vegas)

Posle lude noći u Vegasu, dve potpuno različite osobe, Džek (Ešton Kučer) i Džoj (Kameron Dijaz) bude se i saznaju da  se pored odličnog provoda dogodilo još nešto, venčanje. Stvar se dodatno komplikuje kada Džek dobija višemilionski džekpot pozajmivši novčić od Džil, a strogi sudija rešava problem tako što im novac zamrzava sve dok ne provedu šest meseci u pravom braku.

Pravilo glasi, da ko prvi odustane ostaje bez svoje polovine, pretvara njihov zajednički život u mali rat u kome se ne biraju sredstva. Igra je počela, ali kada se ulaže ljubav možete pobediti bez obzira na šanse.

Jedi, moli, voli

(Eat Pray Love)

Liz Gilbert (Roberts) u životu je imala sve što jedna moderna žena sanja – muža, kuću i uspešnu karijeru. Međutim, baš poput mnogih, osećala se izgubljenom, zbunjenom i u potrazi za onim što zaista želi u životu.

Sveže razvedena i na pravoj životnoj raskrsnici, Gilbert odluči napustiti svoju „sigurnu životnu zonu“, riskirati sve kako bi promenila život i upustiti se na putovanje oko sveta koji će postati prava potraga za samootkrićem.

Na svom putovanju otkriće istinsko uživanje u italijanskoj kuhinji; snagu molitve u Indiji i, potpuno neočekivano, prvu pravu ljubav na Baliju.

Igraj svoju igru 3

(Ocean’s Thirteen)

Deni Okean i njegova ekipa imaju jedan jedini razlog da provedu u delo svoj najambiciozniji plan dosad, najriskantniju pljačku kasina – a taj razlog je osveta.

Bezobzirni vlasnik kazina Vili Bank (Al Paćino) nije ni zamišljao koliko su mu male šanse kad je prevario Denijevog prijatelja Rubena Tiškofa (Eliot Guld), koji je završio u bolničkom krevetu u kritičnom stanju. Bank se grdno prevario.

Možda je oborio jednog od Oušanovih jedanaest, ali je ostale ostavio na nogama i, što je još gore po njega, dao im je zajednički cilj: da ga unište iste večeri koja je trebalo da bude njegov najveći trijumf – veliko otvaranje njegovog novog kazina, nazvanog „Banka“.

Čitajte još: 20 filmova koje bi trebalo da pogleda svaka žena

Možda vam se i ovo dopadne:

WEB PREPORUKE

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
ovde unesite svoje ime