Kako ukloniti salo sa ruku

Često postoje situacije kada je neophodno da smršate, ali samo na određenim delovima tela – na primer – rukama. Tada ljudi traže načine kako, napokon, skinuti salo sa ruku.

Većina će tražiti neku maksimalno efikasnu dijetu. Samo dijeta (ili korigovana ishrana) je nedovoljna. Njome se može otkloniti samo manji deo masnih naslaga sa ruku, ali neće ojačati mišiće ruku. U takvim slučajevima mogu pomoći samo određene vežbe.

Probajte odvojiti desetak minuta dnevno za ovakve vežbe

Od svih postojećih vežbi za mršavljenje ruku, na prvom (i zasluženom) mestu po svojoj efikasnosti su sklekovi. Odlično jačaju mišiće, mogu se raditi oslanjanjem na pod ili zid, ili na način koji vam odgovara.

Kako ukloniti salo sa ruku.

Vežba „Plank“ je, takođe, odlično rešenje za intenzivni trening ruku (kako se izvodi vežba pogledajte ovde )

Kako ukloniti salo sa ruku.

Ali, to još nije sve.

Da dovedete u tonus opuštene mišiće, i poboljšate opšti izgled  ruku i ramena, barem svaki drugi dan radite vežbe sa lakim tegovima, koje daju odličan rezultat.

Pripremili smo za vas veoma efikasan kompleks vežbi za ruke, nakon kojih ćete uskoro priuštiti oblačenje majice bez rukava. Uzgred, umesto tegova možete koristiti manje plastične flaše napunjene vodom ili peskom.

Kompleks vežbi za mršavljenje ruku:

Možda vam se i ovo dopadne:

WEB PREPORUKE

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
ovde unesite svoje ime