7 načina zameniti teretanu jednom mačkom

Mačke su jedni od najdražih, a sada i najkorisnijih kućnih ljubimaca. One vam mogu pomoći da dobijete lepu figuru, u slučaju, ako uopšte nemate vremena za teretanu. Ako imate mačku, predstavljamo vam mačko-gimnastiku. Asistiraće nam mačak Boris.

Mačko-čučnjevi

Čučnjevi su važan deo svakog vežbanja. Sa Borisom, ova vežba, postaje još efikasnija. Uradite 2-3 ponavljanja po 10 puta.

Ljuljaška za mačku

Boris će pomoći aktiviranju mišića leđa, putem ove efikasne vežbe. Nagnite se i pravite ljuljuškajuće pokrete, sa jedne strane u drugu – 2 ponavljanja po 10 puta.

Mačak-kosmonaut

„Naravno, prethodna vežba je bila samo zagrevanje“ – kaže Boris. A sada, vežba za jačanje trbušnih mišića. Lezite na leđa i podižite ruke i noge – 2 ponavljanja po 10 puta.

Šaolinski mačak

Legendarna poza šaolinskih monaha za mišiće ruku, nogu i leđa u mačko-fitnesu. Samo 3 ponavljanja po 30 sekundi.

Klanjanje

„Vežbe za donji deo leđa su veoma bitne“ – podseća  Boris. Nagnite se napred na 90°, i sa ispruženim rukama ostanite u ovom položaju 30 sekundi. Uradite 2 ponavljanja.

Mačak umesto tega.

Za jake bicepse, ponovo će se pobrinuti Boris. Sedite na stolicu i savijajte ispruženu ruku – 2-3 ponavljanja po 15 puta.

Jačanje tela.

Jačanje celog tela za najizdržljivije. Izbacite jednu nogu napred i ispružite ruke. Boris preporučuje- 30 sekundi, 2-3 ponavljanja.

Za vreme snimanja, ni jedan mačak nije nastradao:)

Možda vam se i ovo dopadne:

WEB PREPORUKE

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
ovde unesite svoje ime