Jabukovo sirće – provereno oružje u borbi protiv artritisa i bolova u zglobovima

Bol u zglobovima je vrlo neprijatan, veoma smeta kod obavljanja posla i domaćih obaveza. Kod nekih ljudi, ovaj bol se pojavi nakon dugog, napornog dana i prolazi posle odmora.

Ali ovaj tip bola može imati hroničan karakter, povezan sa bolestima zglobova, npr. artritisa.Ako patite od bolova u zglobovima, vrlo dobro znate da standardni lekovi pružaju samo trenutno olakšanje.

Najbolji način smanjenja bolova i simptoma artritisa, jeste promena načina života, uključujući i način ishrane. Takođe, možete se okrenuti  sredstvima narodne medicine, a jedno od njih je jabukovo sirće.

Načini korišćenja jabukovog sirćeta kod bolova u zglobovima:

Kupke.

Promešajte 1 čašu jabukovog sirćeta sa 6 čaša vode i u tome pokvasite ruke (ili noge). Ako imate bolove u oblasti vrata ili drugom delu tela, stavite oblog na bolno mesto.

Jabukovo sirće - provereno oružje u borbi protiv artritisa i bolova u zglobovima.

Trljanje

Promešajte 2 supene kašike jabukovog sirćeta sa 1 supenom kašikom maslinovog ulja., dobro promešajte i utrljavajte ovu smesu u bolne zglobove. Redovna trlajnja pomažu, i efikasno olakšavaju tegobe.

Isceljujući napitak.

Rastvorite 3 supene kašike jabukovog sirćeta u 300 ml vode, ili bilo kojeg voćnog soka. Konzumirajte ovaj napitak 3 puta dnevno, pre obroka.

Jabukovo sirće je odlično i dokazano oružje u borbi protiv bolova u zglobovima, a između ostalog je i snažan antioksidans, koji pomaže čišćenju organizma od toksina.

Primenite na sebi ovo sredstvo narodne medicine, i ispričajte svojim prijateljima koji pate od bolova u zglobovima.

Možda vam se i ovo dopadne:

WEB PREPORUKE

2 KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
ovde unesite svoje ime