Bolovi u zglobovima. Bakin recet protiv bolova u zglobovima.

Ovo je recept moje bake, koja je imala probleme sa zglobovima. Protiv bolova u zglobovima uvek je koristila ovaj jednostavan ali efikasan recept.

Rešila sam da ga podelim i sa vama, ako nekom zatreba.

Ako vas muče bolovi u zglobovima, imate osećaj „težine“ u nogama, čukljeve, stare povrede i t.d – ova mešavina će zameniti skupe gelove i kreme.

Recept protiv bolova u zglobovima

Biće potrebno:

– 300 ml alkohola (ili rakija komovica)
– 100 ml povidona joda
– 10 tableta analgina (aspirina ili andola) (300 mg)

– Alkohol pomešati sa jodom i dodati izgnječene tablete analgina.Promućkati i ostaviti na tamnom mestu 21 dan. Nakon toga može da se koristi.

Možete mazati bolna mesta ili stavljati obloge. Ovaj lek pomaže kod lečenja artritisa, osteoartritisa, bolova u leđima i sve što je povezano sa zglobovima, kostima i mišićima.

Možda vam se i ovo dopadne:

WEB PREPORUKE

9 KOMENTARA

  1. Isprobano I efikasno Ali u mom receptu me ice povidon vec mentol(kupiti u apoteci) I voditi racuna o alergiji na neku supstancu,mozete upotrebiti I komovu rakiju koja he lekovita,pozdrav

  2. Može li netko odgovoriti koji tip povidon joda koristiti, odnosno koja marka je u prodaji. Ja sam kupila Betadine, postoje li još koji? Zašto nebi bilo moguće staviti običan jod, tj koja je razlika između običnog i povidona? I ako možda znate gdje se mogu kupiti mentol kristali ima li u svakoj apoteci?

  3. Poia litre komovice…u to se izmrvi u prah 10 aspirina i 10gr mentola koji se kupi u apoteci…da odstoji uz povremeno mesanje 24 casa i onda se maze na kolena i zglobove ili gde imate problem…provereno i efikasno za moj artritis kolena i bolove u njima

  4. Neznam! Jasam starija osoba ,pravio sam tri ture ali nista nije pomoglo,osim sto mi je rashladilo ledja,mozda je za letnji period dobro .na kraju mislim da je to lukavo smisljeno,a bolesnik u sve poveruje.

  5. Provereno, efikasno, meni pomoglo. Napravila sam u rakiji od sljive. A kombinovala sam i gavez mast. Jedno mazanje smesom u rakiji pa sledece sa gavez mast, koju sam sama napravila. Uz boziju pomoc prosli me bolovi u donjem delu kicme koji su udarali u noge.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
ovde unesite svoje ime