Kako izlečiti cistu na jajniku sa narodnim lekovima.

Cistu na jajniku je veoma teško izlečiti, ali se narodnim lekovima možete  brže  otarasiti ove bolesti!

Ana iz Moskve će Vas posavetovati kako da izlečite cistu na jajniku.

„Po profesiji sam pedijatar, sada sam u penziji. Imam dosta bolesti, pored kojih mi je dijagnostikovana i cista na jajniku. Predlažem vam svoju metodu izlečenja ciste, u kućnom ambijentu, uz korišćenje meda i soka aloe:

Uzmite listove aloe i stavite u frižider na dve nedelje. Posle ih sitno izrendajte i iscedite iz njih sok. Sok aloe pomešajte sa medom. Odnos je 1:1 ( znači koliko kašika soka iscedite iz aloe, dodajte istu količinu kašika sa medom). Smesu čuvajte u frižideru.

Za lečenje:

Zagrejte kašičicu ove smese, uzmite običan ženski tampon i umočite u smesu meda i aloe. Tampon staviti u vaginu i držati preko noći.

Za bolji efekat lečenja ciste na jajniku predlažem i ovaj način: dok su listovi aloe prolazili biostimulaciju u frižideru, koristila sam sveži izrendani koren kamfora, čiji sok sam pomešala sa medom u istim proporcijama (koliko kašika soka iz korena kamfora, toliko  kašika meda) i umakala tampone u ovu smesu i ostavljala u vagini preko noći. Može da se koristi i kamforovo ulje.

Prvih deset dana stavljati tampone sa kamforom i medom, posle napravite deset dana pauzu, a zatim deset dana tampone sa smesom meda i  soka aloe.

Na ovaj način možete lečiti i eroziju grlića materice (u narodu poznata kao ranica na grliću materice), neplodnost i druge ženske bolesti.

Ćerka moje prijateljice patila je od policističnih jajnika. Posle ovih tretmana ciste su nestale. A onda, u četrdeset prvoj godini je zatrudnela i rodila zdravu devojčicu na radost svojih bližnjih“

biostimulativni sok aloe

   

Sok aloe je izuzetno zdrav i koristan, ali malo ljudi zna da iz aloe možemo dobiti biostimulativni sok, obogaćen fermentima,  koji sadrži nekoliko puta više korisnih komponenata i materija nego obični sveže isceđeni sok.

Narodni recepti za lečenje ciste

Orah protiv ciste na jajniku:

Očistiti orahe od ljuske i unutrašnjih pregrada. Odvojene pregrade sitno iseckajte nožem i 4 kašike ove smese stavite u manju šerpu i zalijte sa 3 šolje vruće prokuvane vode. Šerpu staviti na šporet i kuvati jos 20 minuta. Ohladiti, procediti i piti tri puta dnevno po pola čaše.

Tamponi sa lukom i medom:

Uzeti ujutru jednu srednju glavicu crnog luka i staviti u neki manji sud (može široka šolja) sa medom, tako da luk bude potpuno pokriven medom. Uveče, pred spavanje, kada luk upije u sebe med, napravite od njega, sami uz pomoć gaze i konca, tampon (ili umočite gotov tampon) u ovu, prethodno izgnječenu smesu, pustite da se dobro natopi u njoj  i stavite ga u vaginu preko noći. Tretman traje 10 dana.

U ranom stadijumu cistu na jajniku mozete potpuno izlečiti bez hirurške intervencije.

Recept masti koja će, uz redovno korišćenje, za deset nedelja, potpuno izlečiti bolest.

cudo melem

Uzmite jednu šolju rafinisanog biljnog ulja i stavite u šolju komad pčelinjeg voska (oko 20-30 gr). Smesu stavite u emajlirani sud na tihu vatru da se vosak otopi. Polovinu žumanceta jednog tvrdo kuvanog jajeta izgnječite viljuškom i polako dodajte u ovu smesu. Promešajte, skinite sa vatre i ostavite da odstoji 15 minuta. Procedite, ohladite i čuvajte u frižideru.

Od ovog čudo-melema pravite tampone (prethodno rastopiti malu količinu na vodenoj pari) ili natapajte u nju gotove tampone i stavljajte u vaginu preko noći.

Erozija grlića materice uspešno se tretira sa 10-15%-nom masti propolisa .

mast sa propolisom

Prvo tamponom, umočenim u 2%-ni rastvor sode bikarbone, pokupite sluz, zatim na mesto erozije stavite  tampon umočen u mast propolisa i držite  10 sati. Procedure se rade svakodnevno. U 9 od 10 slučajeva došlo je do potpunog oporavka. Ovo lečenje možete sprovoditi i kod drugih zapaljenskih procesa ženskih reproduktivnih organa.

Možda vam se i ovo dopadne:

WEB PREPORUKE

32 KOMENTARA

    • Probajte, Tina. Ali kupovni sok ili gel ne moze da bude 100%. Jer, rok cuvanja 100%-og svezeg soka aloe ne vise od 10-15 dana, posle on gubi sva svoja dragocena svojstva (jedino ako se ne cuva u zamrznutom stanju). Morate odluciti sami. Svako dobro.

  1. qitala sam ovo leqene prirodnim putem ja sam se pre 5 godina operisala imala sam tumor na materici posle toga se pojavile vodene ciste na jajnicima napominem da su mi otklonili matericu zajedno sa tumorom sad imam cistu na oba jajnika i to dosta velike pa vas pitam gde mogu naqi aloe veru u listovima i koren kamfora unapred hvala pozdrav

  2. posto zivim i radim u nemaqku u gradu minhenu u bilnoj specjalnoj apoteci nasla sam sok od aloe vere i ule od kamfora pa bi vas pitala dali smem da koristim za vodene ciste posto sam na ovom sajtu qitala da je vrlo evikasnoodgovorite mi molim vas unapred zahvalna pozdrav

  3. ja sam dragana gajic profil je od sina pa vam pisem ija imam problem sa cistom bris vagine uredan a imam cistu koja mi pravi problem i boli me dole mali stomak voljela bih se resit bola jer me i moj muz ne razume misli da sam bila s drugim muskarcem pa me konstantno napada,a nema pojma o tome ko bi mi mogao reci od kuda dodju ciste ja se njih nekako resim,a one opet dodju.sta je kamfor igdje se moze nabaviti da probam i vase recepte s ljubavlju DRAGANA

  4. htela sam da vas pitam sta je to macina trava qula sam dase koristi za pomoq zena koje nemogu ostati trudni i gde se moze kupiti idali je stvarno toliko dobra to sam qitala na ovom forumu unapred zahvalna

  5. Imam dve ciste na jajnicima,doktorka je ustanovila da se radi o endometricnoj cisti na desnom jajniku velicini 4×4 a na levom jajniku je gusto sadrzaja koja je velicine 4×5. Pa me zanima da li ovaj sok od aloje i meda moze da unisti ove ciste?

  6. Samo da vas pitam pocela sam tretman sa alojom i medom ,pa me interesuje da li strogo mora da se koristi 10 dana ili moze da se ponovi jos nekoliko puta i u kom vremenskom periodu sme da se ponovi postupak. Ivana

  7. Imate li što za upalu mjehura? Čitam čitam, ali nisam naišla na taj sajt?
    Od 11. mjeseca svaki mjesec imam upalu mjehura 1-2 put! Zadnjih par puta izbjegavam antibiotike jer mi ih je puna kapa, još da djeluju bilo bi dobro, ali upala se konstantno vraća! Urino kultura uredna! Puno Vam hvala!

  8. Hallo,

    zivim u Kanadi,Ontario oblast.Citao sa o Petroleu,pa Vas molim da mi odgovorite na moj e-mail gde bih mogao da ga nabavim tu u Kanadi ?

    Puno pozdrava,

    Julijan

  9. Za sve ciste na bilo kojim organima u tijelu preporucujem terapiju sa PIJAVICOM!

    Osim toga za zenske bolesti:
    LUK – Terapija protiv ciste na jajnicima i pokretak propustene ili neredovne menstruacije

    Svako jutro na gladan zeludac i prije vecere:

    1,5 – Casu vode skuhati
    1 glavicu luka oguliti, izrezati na cetvrtinu i dodati u kljucalu vodu
    Pokriti poklopcem i kuhati tacno 5 minuta na blagoj vatri.

    Ostaviti da se ohladi. Kad bude mlako luk procijediti.

    Piti 30 Minuta prije dorucka i 30 Minuta prije vecere.

    15 dana 2x dnevno obavljati.

    OPREZ : Nemojte pripremiti „mnogo“ a kasnije piti. Knjiga (od turskog profesora Ibrahim Saracoglu) kaže da morate uvijek frisku vodu od luka pripremiti prije potrošnje!

    Terapija sa lukom traje samo prvi put 15 dana. To je prvi prolaz.
    Onda nastaviti terapiju samo 10 dana i to uvijek 10 dana prije menstruacije.

    Terapija traje oko 3 – 4 mjeseca.

    Nakon ovog tretmana ciste nestaju naravno uz Allahovu pomoc. Iskustvo je dokazalo da su neke ciste nestale odmah nakon prve terapije tj. 15 dana.

    Svako ko želi da zatrudni , trebao bi nakon ove terapije direktno nastaviti sa terapijom od smokve!

  10. Ulje ili koren kamfora, gde mogu pronaci? Apotekarka mi je rekla da ulje od kamfora jako pece i da zagrija i da necu moci da izdrzim? Da su to kristali i sta ja znam… gde mogu naci ovu sto meni treba?
    Hvala unapred

  11. Postovana, pre 5 godina sam operisala miome, otlonjena je i endometriosa, ali su se ove godine pojavili ponovo, velicene 11 i 16mm. Ne bih zelela ponovo na operaciju, imate li molim Vas mzda neki savet sta mogu da probam.
    Unapred zahvalna na odgovoru.
    Srdacan pozdrav
    Marija

    • bavim se travarstvom nekoliko godina, lecim kamen u bubregu, eserihiju koli, helikobakter pilori, ciste. sa cistama imam 100% ucinak. zavrsio sam poljoprivredni fakultet a na fakultetu sam imao lekovito bilje, pored toga sam izucavao anatomiju kako bi usao u dubinu bolesti. Ciste lecim za 20-30 dana. 0611609084

  12. bavim se travarstvom nekoliko godina, lecim kamen u bubregu, eserihiju koli, helikobakter pilori, ciste. sa cistama imam 100% ucinak. zavrsio sam poljoprivredni fakultet a na fakultetu sam imao lekovito bilje, pored toga sam izucavao anatomiju kako bi usao u dubinu bolesti. Ciste lecim za 20-30 dana. 0611609084

  13. Imala sam cistu 5cm napravila sam biostimulativan sok i med posle 5 dana upotrebe cista se izdrenirala sadrzaj je prosto iscureo posle 2 dana sam otisla na ultra zvuk nema ciste!!!! Srecna i zadovoljna.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
ovde unesite svoje ime