Dugotrajan prirodni osveživač vazduha za toalet i kupatilo.

Još jedan koristan savet posvećen održavanju čistoće u kući. Ovaj put – osveživač vazduha za toalet i kupatilo.

Znamo da postoji posebna potreba za  održavanje svežeg vazduha u ovoj maloj, ali veoma važnoj prostoriji. U kupatilu možete imati i bolje istančanu aromu, a ne samo tu koja izlazi iz kupovnih sa potpisom „Osveživač vazduha“.

Nemam ništa protiv kupovnih osveživača, ali ovaj prirodni, bez ikakve hemije, jednostavan je  recept i verujem da će se mnogima svideti. Miris će biti konstantan, što nije slučaj sa industrijskim preparatima. Pravi se brzo i jednostavno.

Kako biste obezbedili konstantni miris svežine u toaletu, za ovaj prirodni osveživač vazduha biće potrebno:

– rolna toalet papira
– eterično ulje (po vašoj želji)

Ništa više! Sve što je potrebno, to je da nekoliko kapi vašeg omiljenog eteričnog ulja stavite na unutrašnju stranu rolne, na koju se namotava papir i malo odgore po samom WC papiru.

I to je to! Jednostavno, ne može biti jednostavnije, a miris će biti prisutan u prostoriji danima, odnosno dok ne potrošite rolnu papira.

 

Dugotrajan prirodni osveživač vazduha za toalet i kupatilo

Možete eksperimentisati sa mirisima. Kod kuće uvek imam nekoliko flašica različitih eteričnih ulja. Svaki put  koristim drugo.

Ne znam kako je kod vas, u mojoj porodici jedna rolna papira ne traje preterano dugo :), tako da uvek koristim 2 rolne papira.

Jedna, koja je na držaču za papir i druga, koja stoji na polici u kupatilu. Na obe stavim po nekoliko kapi eteričnog ulja. Miriše fenomenalno.

To vam je kao kombinacija 2 u 1. Pored osvežavajuće arome u kupatilu, dobićete i prirodno mirišljavi toalet papir.

Probajte. Verujem da će vam se ova ideja svideti i biće od koristi.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Komentari

komentara

1 komentar

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *