Šta raditi ako žena plače

„Ako žena plače“- Instrukcija za muškarce

1. Za početak odredite čija žena plače. Ako je ona već nečija, onda je opasno tešiti je. Ako je ničija – možete da je uzmete za sebe. Ako žena i dalje plače, onda je potpuno jasno da to radi od sreće.

2. Ako plače vaša žena, onda je ne treba ostavljati samu, jer mogu da pomisle da je ničija. Budite prema njoj maksimalno pažljivi. Udaljite se do rastojanja gde se njen glas ne čuje, ali je ne ispuštajte iz vida – koristite dvogled.

3. Postoji niz pitanja koje nikako ne smete postavljati ženi u suzama: „Šta ti hoćeš?“, „Ko je kriv?“, „Šta da radim?“. Odgovor na prvo pitanje će vas snažno udariti po novčaniku, a na druga dva po samopouzdanju.

4. Kao odgovor na ženske suze ne treba nikuda bežati, nikoga spašavati, niti kažnjavati. Zato što će se sigurno ispostaviti da je trebalo bežati na drugu stranu, spašavati nekog drugog i raditi sve suprotno.

5. Ne treba davati poklone uplakanim ženama. To je loša i pogrešna navika. Bolje joj dodajte pakovanje papirnih maramica. Upamtite, poklone treba davati samo kad je žena srećna. Tako se stvara koristan uslovni refleks i prijatan osećaj.

6. Ako ste uradili sve po instrukcijama, a žena i dalje plače, a pritom ne odlazi drugom, znači da joj je potrebno da je utešite upravo vi. Pokažite joj svoje tužno i zainteresovano lice. Za to je potrebno da odložite dvogled na stranu, i da priđete bliže.

7. Nije potrebno da duboko ulazite u sve što govori uplakana žena. Najvažnije je da uzdišete u pauzama i da je nežno prigrlite između njih.

8. Pun pogodak jeste, u pravo vreme puštena suza niz neobrijan obraz. U takvim trenucima žena zaboravlja na svoje probleme i automatski počinje da vas teši.

„Ako muškarac plače“ – Instrukcija za žene

1. Budite taktični. Pravite se da ne primećujete prigušen muški plač.

2. Ako plač nije bio dovoljno prigušen, potapšite muškarca po ramenu i recite „ Dobro de, dobro!“

3. Ako muškarac i dalje plače, proverite mu pampers i podojite ga.

Možda vam se i ovo dopadne:

WEB PREPORUKE

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
ovde unesite svoje ime