Šta je pronašao muž kada se vratio sa posla..

Šta je pronašao muž kada se vratio sa posla..

Muž se vratio sa posla i pronašao je svoje troje dece u kućnom dvorištu, koji su jos uvek bili u pidžamama! Oni su se igrali u blatu sa praznim kutijama od hrane i svuda je bilo razbacano smeće.

Vrata od automobila bila su otvorena, kao i vrata od kuće. Psa nigde nije bilo.  U hodniku je bilo još više haosa.. Svetlo je bilo isključeno i pored zida su ležala zgužvana ćebad..

U dnevnoj sobi je radio televizor punim kapacitetom, a soba je bila puna igračaka i razbacane odeće. U kuhinji je pronašao sudoperu napunjenu prljavim posuđem.

Ostaci doručka su bili razbacane po stolu, a vrata frižidera su širom otvorena. Hrana za pse je bila razbacana po podu, a gomilica peska stajala ispreda vrata.

Muž je pozurio uz stepenice, gazeći preko igračaka i još gomile odeće, u potrazi za svojom ženom.. Bio je uplašen, da se nije nešto dogodilo sa njom..

Spazio je vodu na podu, koja je curila ispod vrata kupatila. Zavirio u kupatilo i bio je zaprepašćen neredom: gomila vlažnih peškira, sapun, pena i opet puno igračaka razbacanih po mokrom podu. Nekoliko metara toalet papira prekrivali su WC šolju, a pasta za zube bila je razmazana po vratima i ogledalu..

Premro je od straha i brzim korakom je požurio u spavaću sobu… Otvorio je vrata sobe i ugledao je svoju ženu, koja je sklupčana, ležala je u krevetu..

Bila u pidžami i čitala je knjigu.. Pogledala je muža i blago se nasmešila.. Pitala ga je, kako mu je prošao dan.

Muž je bio preplašen i zbunjen.. Upita on ženu:

“ Šta se ovde dogodilo??“

Ona se ponovo nasmejala i odgovorila:

– “ Svaki dan, kada dođes sa posla, pitaš me ŠTA JA TO RADIM po ceo dan u kući. Jel tako?“

– „Tako je..“

– “ E pa, danas nisam ništa radila!“ – odgovori žena i nastavi da čita svoju knjigu..

Možda vam se i ovo dopadne:

WEB PREPORUKE

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
ovde unesite svoje ime