Ljubav se ne može sakriti

Zaljubljene je lako prepoznati, čak i ako ne pokazuju osećanja. Ako samo stoje jedno pored drugog u gomili ili sede u baru za stolom ne dodirujući se i ne izražavajući ljubav pogledom. Oni mogu jednostavno da govore ili da ćute. Ali ljubav je očigledna.

Oko zaljubljenog para se formira mehur u kome su njih dvoje. Samo njih dvoje, čak i usred  svađe.

Nevidljiva prozirna školjka razdvaja par od ostatka sveta. Nevidljivi oblak obavija zaljubljene. A ostatak sveta postaje pozadina. Čitav svet je sa svojim zvukovima, pokretima, radostima i tugama pozadina, samo scenario.

Ova nevidljiva ljuska, koja ih okružuje, stvara njihov lični svet. Oni imaju svoju temperaturu, svoju klimu, svoj jezik i svoju tišinu. I ništa ih ne može povrediti ili pogoditi dok su u svom prostoru, unutar svog mehura.

Ovo je zajedničko polje. Kada su blizu, stvara se zajedničko polje puno energije. To je ono što čini jedan „par“, poput blizanaca u materici majke, to je ljubav u magičnom mehuriću energije.

Oni su uvek i svuda zajedno, a da se čak ni ne dodiruju. U svom svetu, u svom prostoru, koji se mora zauzeti svom snagom. Ova školjka voli, stavra dom, utočište i ljubav….

Anna Kirjanova

Možda vam se i ovo dopadne:

WEB PREPORUKE

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
ovde unesite svoje ime