Jednog dana ćete se osvrnuti i shvatiti da ste živeli najbolje što ste umeli

Možda trenutno ne možete sagledati sve delove i aspekte svog života, ali vaš život se odvija sam od sebe.

Ne morate ništa forsirati. Potrebno je samo da nastavite živeti najbolje što znate I umete. Vaš život će vas pronaći.

Jednog dana ćete shvatiti zašto se sve dogodilo baš onako kako se dogodilo. Vaša bol će biti daleka uspomena. Osvrnućete se i videti da su vas sve vaše poteškoće, iako neopravdane, učinile jačom osobom. Osvrnućete se i shvatiti da drugačije ne biste ni postupili, da ste, zapravo, postupali najbolje što ste umeli.

Već ste došli tako daleko, delom zahvaljujući trenucima koji su vas slomili, a delom i vašoj odlučnosti i Božanskoj zaštiti. Ponekad su vaši najteži trenuci vaša spasonosna milost. Vaš proboj. Oni vam pomažu tako što jednostavno iznose na videlo ono što je još uvek deo vaše životne priče i ono što nije. Ova iskustva vam pomažu da shvatite šta zaista želite.

Izazovni trenuci u vašem životu su oni zbog kojih ste se zakleli da više nikada nećete biti isti. To su trenuci koje niko ne vidi, noći koje provodite boreći se sami sa svojim demonima. To su mračni dani o kojima retko pričate. To su trenuci u kojima izazivate Boga i raspravljate se sami sa sobom. To su trenuci koji menjaju tok celog vašeg života.

Jednog dana ćete se osvrnuti i shvatiti da drugačije nije ni moglo biti. Ovi trenuci su deo vaše životne priče. Oni vam pomažu da se povežete sa onima koji prolaze kroz slične situacije. U mogućnosti ste da se povežete i saosećate sa njima na načine na koje inače ne biste mogli. Ovi trenuci vas čine otpornima. Omogućavaju vam da se hrabro borite za ono što želite. To su trenuci koji vas lome. Ali to su trenuci koji su vas izgradili.

Jači ste nego što ste ikada zamišljali. Niste tako beznačajni kao što su vas možda neki naveli da mislite. Imate više svetlosti nego ikada ranije. Zato život pokušava bezuspešnim naporom da vas slomi. Vi ste izuzetni; zato vas i neki ljudi ne vole.

Nije slučajnost što ste ovde. Gledajte kako se sve spaja. Gledajte i vidite kako Bog čini čuda u vašem životu. Gledajte kako se vaš blagoslov preliva. Zakoračite u svoje biće. Prestanite da živite tuđe snove. To nije vaš život. Stvoreni ste da budete voljeni i da u potpunosti izražavate ljubav. Stvoreni ste da budete jedinstveni.

Jednog dana ćete se osvrnuti i shvatiti da ne biste ni želeli drugačije da živite svoj život.

Možda vam se i ovo dopadne:

WEB PREPORUKE

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
ovde unesite svoje ime