Dobru ženu je teško pronaći a lako izgubiti: Morate znati kako je voleti

Nailazimo na istinu koja je večna kao vreme – dobre žene su dragulji koje se retko pronalaze, brzo izgube, ali nikada ne zaborave. U svetu gde su žene često tajanstvene knjige, a muškarci često zabavljeni njihovom zagonetnom prirodom, pronalaženje prave životne saputnice postaje svojevrstan izazov.

Muškarac koji ne shvati vrednost dobre žene ne samo da je neće zadržati, nego će je i izgubiti. Kada takva žena oseti da nije poštovana onako kako zaslužuje, odlazi, ostavljajući iza sebe muškarca preplavljenog kajanjem zbog propuštene prilike. Dok se neki trude razumeti žene, drugi ih jednostavno vole.

Ne morate nužno razumeti sve što se dešava u ženskom umu, ali je bitno da je prihvatite onakvom kakva jeste. Prihvatanje može biti izazovno, jer život s ženom može biti pun nelogičnosti, ali isto tako, ceo svet je često nelogičan. Nije potrebno analizirati svaki njen postupak. Žena često i sama sebe teško razume, ali je svesna toga.

Kada vidi da je prihvaćena sa svim svojim vrlinama i manama, biće vam večno zahvalna i posvećena. Nije potrebno očekivati da će žena ispunjavati niz unapred postavljenih uslova kao supruga.

Žene ne vole osećaj da su predmet testiranja ili da se od njih očekuje da ispunjavaju određene kriterijume. Nisu automobili koje testirate na probnoj vožnji. Ili je odaberete za vožnju, ili je pustite da ide svojim putem.

Vaša sreća često zavisi o sreći vaše žene. Što više brinete o njoj, brinete se i o sebi. Njen osećaj dobrodošlice kad se vratite s posla utiče na vaš odnos u narednim danima. Toplina koju joj pružate kada se vratite kući može odrediti kakav će vaš život zajedno biti. Ako vaša žena oseti hladnoću u vašem ponašanju, nemojte očekivati poseban tretman, poput doručka u krevetu ili njenog omiljenog jela za ručak.

Koliko ulažete, toliko i dobijate. Poklonite joj cveće, ne zato što je lepša od drugih, već zato što je žena, a biti žena nije lako. Ako imate dobnu ženu uz sebe, zapamtite da možda ima boljih od nje, ali sigurno ima i gorih. Ne upoređujte je s drugim ženama i njenim manama. Važno je shvatiti da s malo ljubavi i pažnje, vaša žena vam može postati najbolji partner na svetu. Odluka je na vama.

  • svezazenu.net

Možda vam se i ovo dopadne:

WEB PREPORUKE

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
ovde unesite svoje ime