Brinite o sebi

Nisam bila srećna a onda sam odlučila da mu kažem sve što mislim. Da mu kažem koliko ga volim, i koliko ga prezirem.

Usudite se, budite hrabre. Nije lako, možda vam to bude jedna od najtežih stvari u životu, naročito ako je to vaša ljubav kojoj ste poklonile sebe, sa kojom ste planirale budućnost. Usudite se i bez žaljenja, i kajanja, recite sve što osećate i mislite, izbacite sve iz sebe. Recite sve a zatim recite “zbogom” Nije lako, boleće vas …

Znate ako vas puste, ako se ne bore za vas, učinile ste pravu stvar. Morate nastaviti svoj život bez njih. Biće vam pakleno i teško… Plačite, tugujte ali se i budite i nastavljajte sa svojim životom. Znam da je lakše reći, nego uraditi. Pišem vam iz svog iskustva, prošla sam to.

Zapamtite da vreme leči sve. Vreme leči sve rane i donosi zaborav. Vreme će i vas izlečiti. Nemojte da trpite da vas neko ponižava, da ljubav preraste u mržnju. Oslobodite se. Nastavite sa mirom u sebi i svom srcu. Recite im zbogom i poželite sve najbolje.

Počnite da brinete o sebi, svojim osećanjima, svom srcu. Život je kratak da bi ste čekali da vas neko upozna, otkrije pravu vas, prihvati i voli ono što je u vama. Život je kratak da bi ste gubile vreme čekaju ći da nekome dokažete nešto. Život je kratak i ne vredi da gubite svoje vreme na nekoga ko vas ne primećuje i pored koga niste srećne. Vi ste važne.

Jednog jutra ćete se probuditi i shvatiti da je sve to ostalo iza vas, preživele ste. Preživela sam! Budite jake i idite napred, idite dalje… Idite bez ljutnje i gorčine, bez tuge i kajanja, jer će to samo ometatu vašu sreću. Vi ste dragocene. Nastavite dalje. Trudite se da postanete najbolja moguća osoba, jer vi ste jake i same odlučujete, i birate svoj put.

Nikome ne morate da se dokazujete osim sebi.

Sunce sija za svaku od nas, videćete i vi svetlost. Vi ste jake!

Možda vam se i ovo dopadne:

WEB PREPORUKE

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
ovde unesite svoje ime