Bob Marli o ljubavi

Bob Marli o ljubavi

Ona nije savršena. Nisi ni ti. I vas dvoje nikada nećete biti savršeni. Ali, ako te može nasmejati bar jednom, naterati te da razmisliš dvaput, ako priznaje da je čovek, i greši, ostani uz njega i pruži mu najviše što možeš.

On neće citirati stihove, on ne misli o tebi svaki minut, ali on daje taj deo sebe, koji ti možeš uništiti, i on zna o tome. Ne pričinjavaj mu bol, ne pokušavaj da ga promeniš, i ne očekuj od njega više nego što on može pružiti. Ne analiziraj.

Nasmej se, kada te čine srećnom, viči na njega kada te nervira, i želi ga kada on nije pored tebe.

Ljubav je teška, kada je to ljubav.

Idealni muškarci ne postoje, ali uvek postoji jedan, idealan za tebe.

Možda joj nećeš biti prvi muškarac, ni poslednji, ili jedini. Volela je pre tebe, i možda će voleti posle. Ali, ako te sada voli, zar je bilo šta drugo bitno?

Otvaraš svoje srce iako znaš da jednog dana može biti slomljeno, i u otvaranju srca doživljavaš ljubav i zadovoljstvo koje nikad nisi mislio da je moguće. Uviđaš da je ranjivost jedini način da svom srcu omogućiš da oseti pravi pritisak koji je toliko stvaran da te plaši.

Stvari, koje te nikad pre nisu zanimale, postaju fascinantne jer znaš da su toliko važne toj osobi koja ti je posebna. Misliš o toj osobi u svakoj prilici i u svemu što radiš. Prisećaš ih se uz proste stvari kao što su bledoplavo nebo, nežan vetar, pa čak, i olujni oblak na horizontu.

Ako je idealna, neće biti laka. Ako je laka, neće biti idealna. Ako je zaslužuješ, nećeš odustati. Ako odustaneš, ne zaslužuješ je. Prava istina je, svaka će te povrediti, tvoje je samo da nađeš onu zbog koje vredi da se pati.

Možda vam se i ovo dopadne:

WEB PREPORUKE

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
ovde unesite svoje ime